FOLLOWER

6 Jun 2015

Mini Giveaway By Nuha

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Giveaway By Nuha.  Masih lagi join giveaway anjuran rakan blogger.  Kali ini giliran Nuha pula anjurkan mini giveaway.  Seperti YB juga Nuha sebelum ini selalunya join giveaway anjuran rakan blogger.  Namun naluri seorang blogger kan... asyik join giveaway blogger lain jer tak best juga.  YB kurang pasti pula Mini Giveway ini yang keberapa Nuha telah anjurkan.

Celoteh banyak pun tak siapa nak baca.  Jom kita tengok ada apa dengan mini giveaway by Nuha.


http://www.nuhahayati.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.html

Mini giveaway ini berlansung mulai 1 hingga 7 Jun 2015.  Tinggal satu hari lagi.  Masih sempat rasanya kepada rakan blogger yang hendak turut serta.

Klik banner di atas untuk join sebagai tanda sokongan kepada rakan blogger, Nuha.

Hadiah yang ditawarkan agak lain sikit iaitu 30 RESEPI JUADAH BERBUKA PUASA. Sesuai sangatlah untuk bulan puasa yang bakal tiba. 

Apa tunggu lagi, hadiah dah tahu.  Cepatlah klik banner di atas... cepat!!!


2 ulasan:

  1. http://theathra.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.htm


    Datang dari GA yang sama ^^ Good luck !

    BalasPadam
  2. Good luck..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...