FOLLOWER

30 Jun 2015

RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE


Memang best dan teruja sangat bulan puasa nie join giveaway raya.  Untung-untung dapat duit raya dan baju raya atau kueh raya.  Boleh tampung yang mana kurang kat rumah tu.   Anak-anak pun tumpang gembira sebab boleh tumpang hadiah yang umi dapat... hehehe.  Tetapi join giveaway bukan sahaja kerana hadiah yang ditawarkan.  Yang turut penting adalah persahabatan di kalangan rakan blogger.  Ada blogger baru dan lama yang join giveaway, langsung kita tidak kenal.  Kita ingat kita dengan blog kita dan rakan blogger dalam group kita saja.

Jangan tidak tahu di luar sana masih ramai lagi rakan blogger yang baru dan lama tetapi kita tidak tahu.   Jadi, bila kita join giveaway, bukan sahaja dapat trafik tetapi dapat berkenalan dengan peserta yang join giveaway.  Janji kita rajin blogwalking melalui senarai yang disediakan oleh penganjur. Tak gitu cik Rafidah?

Panjang pula celoteh YangBaik kali ini.  Bukan apa teruja sangat nak join giveaway.

Baiklah oleh kerana YangBaik sudah kekeringan idea nak mengarang, jomm kita tengok apa yang ditawarkan oleh RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE


RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE

Syarat penyertaan

Setiap giveaway pastilah ada syarat-syaratnya kan.  Bukan sekadar tangkap muat jer.  Meh tengok syaratnya
  1. Blogger Malaysia. Mesti yg berada di Malaysia jugak.
  2. Buat entry bertajuk 'RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE' 
  3. Letak banner di atas tu kat entry korang & linkkan banner ke entry RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE.
  4. Tag 4 kawan blogger korang, pastikan kawan2 korang tu tau.
  5. Follow blog sy ni & also follow instashope sy :-- sitishoppe (It's ok if u dont have insta)
  6. Publish kan entry korang yg comel tu & tinggalkan link entry korang di ruangan komen di SINI

Senarai hadiah

  1. Dress
  2. Wide shawl
  3. Peel off nail polish
  4. HADIAH MISTERI (extra sempena raya tahun ni)

Apa lagi menarik kan .. So klik banner di atas untuk join.

Giveaway ini bermula dari 15 June 2015 sehingga 5 July 2015.

Rakan blogger yang ditag ialah:
  1. Syira Lokman
  2. Azhafizah
  3. Yumida
  4. Akif Imtiyaz
Good luck!!!






6 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...