FOLLOWER

26 Jun 2015

Raya Giveaway by Sally Samsaiman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Raya Giveaway by Sally Samsaiman


Selagi belum habis puasa dan hari raya, kita join mana-mana giveaway berkaitan dengan raya.  Esok esok bila dah lepas raya tiada dah giveaway berkaitan raya.  Yang mana rajin anjurkan giveaway atau segmen tu sila teruskan... pasti ada ramai rakan blogger yang akan turut serta asalkan syaratnya mudah dan buat entry pun mudah.

Berbalik semula kepada tajuk entri hari ini Raya Giveaway by Sally Samsaiman, siapa tidak kenal dengan Sally yang merupakan peminat k-Pop tegar.  YangBaik tidaklah berhasrat nak bercerita mengenai k-pop pula dalam entri ni tetapi mengenai giveway yang dianjurkan oleh Sally.

Jom kita tengok apa yang Sally tawarkan melalui giveawaynya kali ini...


Raya Giveaway by Sally Samsaiman


Syarat-syaratnya:
  1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Raya Giveaway by Sally Samsaiman" 
  2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.
  3. Follow Blog Sally Samsaiman | mialiana.com | Ainim Rashihah | Mama Niza | Dayang Deno
  4. Follow Instagram  @sallysamsaiman | @mialiana | @dayangdeno
  5. Like Fanpage Official Sally Samsaiman | Blog DayangDeno | mialiana.com | Blog Ainim Rashihah 
Hadiah yang ditawarkan
  1. Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
  2. Kad Raya Design by DayangDeno - 5x Pemenang
  3. Kad Raya Sally - 15x Pemenang
Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan

Giveaway telahpun bermula pada 18 Jun 2015 dan akan tamat pada 3 Julai 2015.

Jom klik pada gambar banner di atas untuk turut serta dalam Raya Giveaway by Sally Samsaiman.


1 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...