FOLLOWER

25 Jun 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015


Ya betul!!! Giveaway lagi kita, bersempena dengan Jualan Raya Meletop 2015 oleh nile.com.my. Sesiapa yang pernah shopping secara online dengan nile.com.my pasti tidak melepaskan peluang ini. Ini adalah kerana kali ini nile.com.my menyediakan hadiah berupa baucer beli belah bernilai RM150 untuk 5 orang pemenang bertuah.  


Hadiah berkenaan disediakan kepada rakan blogger yang menyertai  Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.  Kepada yang tunggu, tengok dan lihat... tiada peluang untuk merebut baucer beli belah yang disediakan nile.com.my.  Untuk menyertai giveaway meletop ini klik pada link berikut : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

Sebelum tu nak cerita sikit syarat penting untuk menyertai giveaway ini, seperti berikut:
  1. Tulis sebuah entri dengan tajuk - Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.
  2. Letak banner di atas ni dalam entri blog anda dan buat pautan atau link kan banner tersebut dengan page khas Giveaway Jualan Raya Meletop 2015 di ini: http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
  3. Daripada link tersebut, anda perlu memilih 5 produk yang ada di Jualan Raya Meletop tersebut, dan nyatakan di dalam entri giveaway anda (seperti yang akan saya lakukan).
  4. Email penyertaan anda kepada give_away@nile.com.my berserta dengan butiran berikut: 
  • Subject: Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
  • URL blog :
  • Nama Penuh :
  • No. Telefon : 
*kredit kepada sifu blogger hasrulhassan.com.  YangBaik pinjam petikan syarat ini dari blog HH.

5 produk pilihan Meletop 2015


Pilihan 1

Tambah koleksi jubah atau dress untuk diri sendiri.  Walaupun tanpa corak tetapi dengan perincian manik pada lengan jubah ini tampak elegan.  Ringkas tetapi menarik. Sesekali pakai jubah di petang hari raya pun sesuai juga kan...


Product: Haniya Embroidery DressPrice Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 80 pieces

Pilihan 2

T shirt untuk encik suami.  Pasti dia suka dengan kelainan corak dan warna yang ada pada baju t ini. Setelah seharian memakai baju melayu di hari raya.  Pilihan terbaik untuk petang raya atau baju T. Ringkas dan santai.


Product: Men Tee
Price Meletop: RM13.90
Date: 30/06/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pieces



Pilihan 3

Beg serbaguna yang comel.  Dalam beg besar ada beg kecil, dan beg kecil yang comel inilah yang sesuai.  Boleh menyusun kad dan duit kecil serta besar.  Boleh juga digunakan untuk menyimpan duit raya anak-anak.  Namun nak bagi beg ini kepada anak yang baru berusia 9 tahun rasanya belum masanya.


Product: Multipurpose Wallet/Handbag
Price Meletop: RM6.90
Date: 10/07/2015
Time start: 11.00am
Quantity: 200 units


Pilihan 4

Beg besar ini memang YangBaik suka.  Boleh simpan macam-macam. Tak kisahlah nak simpan botol susu anak atau lampin anak sekeping dua.  Nak simpan bekas kueh raya... agaknya muat juga kot. Itupun bekas yang kecil ... boleh lah.


Product: Tassel Retro Stylish Bag
Price Meletop: RM9.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 250 pieces


Pilihan 5

Kasut flat memang kesukaan YangBaik.  Kelainan pada kasut ini adalah warnanya ada dua.  Dengan tone yang agak kontra tetapi kombinasi yang menarik.  Tak kalah untuk mencuba.  Meletop lah raya tahun ni.


Product: Dual Color Woman Flats
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pairs


Selesai sudah membuat 5 pilihan. Walaupun sebenarnya banyak lagi pilihan tetapi kena patuh kepada syarat yang telah diberikan.  Sabar yer.  Jom kita pakat ramai-ramai join giveaway ini.  Mana tahu alsebab ramai sangat yang join nile.com.my tambah lagi bilangan hadiah.  Cepat-cepat klik banner di atas untuk menyertai Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.  

Tarikh akhir tutup penyertaan adalah 14 Julai 2015.  Jom kongsikan Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.


1 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...