FOLLOWER

27 Julai 2015

CPUV ke-3 Julai 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV ke-3 Julai 2015


Bulan Julai nampaknya blog ini kurang mesra pula dengan CPUV.  Agaknya sebab mood puasa bercampur dengan GST kot... hohoho.  Pandai-pandai saja buat spekulasi.    Yang sebenarnya tiada kaitan pun dengan GST atau puasa tetapi disebabkan blog YangBaik kurang menerbitkan entri yang bermutu serta berkaitan dengan isu semasa.  Jadi Nuffnang pun jadi segan nak letak iklan CPUV.

Sudah hampir ke penghujung bulan, baru dapat 3 CPUV untuk bulan Julai.  Apa nak buat, blog kurang aktif sangat.

Jom kita tengok CPUV dari mana pula yang melekat di blogYangBaik.

CPUV ke-3 Julai 2015
CPUV ke-3 Julai 2015

CPUV ke-3 Julai 2015, Fail & Lovely Raya.  Nampak tak, CPUV pun masih berkisar Raya.  Entri di blog YangBaik tak banyak yang bercerita mengenai Raya.  Jadi macam mana nak dapat banyak klik. Eh korang.  Untuk betul rakan blogger kita yang dapat peluang buat entri 'promoted content' untuk CPUV di Nuffnang.

Agak-agak musim raya ni banyak sangat jemputan rumah terbuka, nak make-up pun dan naik malas. Apa kata korang guna jer Fair & Lovely pasti tidak mengecewakan.

#inikanraya



2 ulasan:

  1. sama mcm Fida...bulan puasa malas gile nak update blog..mata mengantuk 12jam.ni lepas raya rajin balik dah..

    BalasPadam
  2. jalan2 kat sini :)
    http://muslimahsejati96.blogspot.com

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...