FOLLOWER

23 Julai 2015

SEGMEN AKU NAK BLOGWALKING BY CIK YANA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


SEGMEN AKU NAK BLOGWALKING BY CIK YANA


Mood hari raya masih lagi panas, namun tidak semua blogger sempat nak post apa-apa entri berkaitan hari raya.  Seperti YangBaik contohnya, memang tiada mood nak post entri berkenaan hari raya... cuit sikit-sikit boleh lah tetapi tidaklah nak boom entri dengan peristiwa hari raya.

Jadi untuk tidak memutuskan entri di musim hari raya, YangBaik ambil keputusan untuk join Segmen anjuran rakan blogger Cik Yana.  Segmen ini ringkas sangat-sangat dan mudah sekali.

Jom kita tengok ada apa dengan segmen Cik Yana.



Pertama sekali, apa yang penting adalah klik banner di atas untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai segemn Aku nak blogwalking.

Tarikh tamat segmen adalah 26.07.2015.

Apa lagi, jom kita meriahkan hari raya tahun ini dengan segmen Aku nak blogwalking by Cik Yana.


11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Terima kasih Maria...
      Jom join sama :D

      Padam
  2. Macam menarik jer..
    Macam nak joint pulak ngeh! ngeh! ngeh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul-betul ke menarik nie! join la.. jangan tak join pula

      Padam
  3. hehee..sama lah..xde aura mood lagi nak up entry raya..mcm dah basi je nak cerita.hahaha/

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen
    Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-aku-nak-blogwalking-by-cik-yana.html

    BalasPadam
  5. Singgah sini..Dari Segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/07/segmen-aku-nak-blogwalking-by-cik-yana.html#.VbUQhKSqqko

    Semoga Berjaya..

    BalasPadam
  6. Hai selamat hari raya. Selamat bersegmen. :)

    http://zahiyazainuddin.blogspot.com/2015/07/segmen-aku-nak-blogwalking-by-cik-yana.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikummmm , datang nak beraya ni. hihi. ada orang tak ? Singgah dari GA yang sama http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-aku-nak-blogwalking-by-cik-yana.html

    BalasPadam
  8. blogwalking here :D

    http://ohthrillers.blogspot.com/2015/07/segmen-aku-nak-blogwalking-by-cik-yana.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...