FOLLOWER

14 Ogos 2015

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Wallet By Opzzpinky


Bukan senang nak buat giveaway.  Nak fikirkan hadiah, nak fikirkan cabutan, nak fikirkan hati peserta.  Tetapi kita semua sudah dewasa dan mampu memikirkan mana yang terbaik.  Ada kita join giveaway.  Ada rezeki nama kita tersangkut kat random.org.  Ada masanya nama kita terlalu mahal. Tetapi ada ramai juga blogger yang tegar menganjurkan giveaway atau segmen.  Ada juga yang rajin join saja ... seperti kita!  Bukan susah juga nak buat intro untuk entri join giveaway.  Kadang-kadang ada idea nak mengarang banyaklah isi dan kaitan dengan giveaway.  Tetapi bila tiada idea tetapi nak juga mengarang entri join giveaway, maka jadilah macam intro untuk Giveaway Wallet By Opzzpinky

Jom kita kita apa sebenarnya yang ada dengan giveaway ini.

Giveaway Wallet By Opzzpinky
Giveaway Wallet By Opzzpinky

Nampak comel jer wallet dalam gambar di atas nie.  Geram pun ada juga.  Warna Pink dan soft purple memanglah warna kesukaan YangBaik.  Bertuah sungguh siapa yang dapat wallet di atas tu.

Okey... anda berminat untuk merebut hadiah wallet di atas, jom join giveaway ini.  Harus ingat, join giveaway ini bukan untuk merebut hadiah saja tau.  Kita join giveaway ini jika tidak menang tidak mengapa yang penting perkenalan dengan lebih ramai rakan blogger.  
 
Jom klik banner/gambar di atas untuk join.


8 ulasan:

  1. all the best! :D niat berkenalan dgn ramai blogger tu memang part paling best :D

    BalasPadam
  2. menariknya hadiah... wallet gegirl tu..
    Nak join jugak :)

    BalasPadam
  3. sggh sini :) goodluck
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.htmlhttp://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    BalasPadam
  5. Hai.. blogwalking dari segmen yg sama. jom terjah PapaG dan follow sekali.. Hehehe

    -Giveaway Wallet By Opzzpinky-

    Terima kasih

    BalasPadam
  6. assalamualaikum
    terima kasih join GA sha, ni sha nak ajak BW peserta lain..
    http://www.opzzpinky.my/2015/08/senarai-peserta-giveaway-wallet-by.html

    Semoga berjaya yaa

    BalasPadam
  7. morning! singgah blogwalking dr GA yg sama.. Goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...