FOLLOWER

21 Ogos 2015

Amora | Perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tanpa modal dan kepakaran

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tanpa modal dan kepakaran


Perniagaan bukanlan sesuatu yang asing buat kita semua.  Sejak kecil kita telah didedahkan dengan urusan berjual beli tetapi dengan cara dan kaedah yang berbeza.  Lazimnya kita diajar untuk membeli dan jarang sangat kita diajar cara untuk berniaga atau menjual.  Apatah lagi untuk terlibat dengan produk kecantikan atau kesihatan.

Laluan untuk kita menuju ke arah yang dipilih telah ada menunggu masa untuk kita meneruskan perjalanan atau berhenti separuh jalan.  Kita sentiasa ada pilihan tetapi jarang dapat membuat pilihan yang tepat dengan keperluan dan kehendak kita.  Apa juga pilihan yang kita ambil pastikan ia adalah yang terbaik untuk kehidupan kita dunia dan akhirat.

Amora

Amora


Memulakan perniagaan tanpa modal


Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?

Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Amora dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut: http://amora.my/?id=296

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Amora?:

  1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
  2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
  3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
  4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
  5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 3% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
  6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!
Dengan rangkaian pilihan produk kecantikan dan kesihatan pastinya Amora menjadi igauan.  Antara produk kecantikan yang terdapat di Amora:

Magic Sparkling Water
Magic Sparkling Water. 
Coklat Pintar Ibnu Sina
Coklat Pintar Ibnu Sina
Set Bersalin Mak Bidan
Set Bersalin Mak Bidan

Apa yang lebih menarik lagi?


  1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
  2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 2% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Amora. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Amora.
  3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.
Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!  Daftar sekarang melalui link berikut: http://amora.my/?id=296

Terima kasih.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...