FOLLOWER

18 Ogos 2015

Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi


Eh eh eh... apasal panas sangat blog hari ni eh.  Tetiba rasa hangat semacam.  Aircond tak berfungsi ke atau memang aku yang panas neh... ohhh tidak.  Ha ... kan gitu sekali intro untuk entri Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi.  Akak tidaklah terasa panas sangat dek non.... cuma rasa dedor jer maklumlah baru baik demam.

Korang nak tahu apa yang panas dengan blog ombakbergigi?  Meh kita tengok segmen yang dianjurkan.


*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi. " .Kali ni korang wajib beri satu kritikan sama ada negative atau positive kepada belog OmbakBergigi. Kerana kritikan korang begitu begitu berharga. Jadi~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Nak komen lebih-lebih mengenai blog ombakbergigis bukan tidak berani tetapi disebabkan belum lagi kenal rapat kan.  Tetapi orang kata kalau nak berkawan dengan seseorang kita kena cakap yang betul, kalau dia boleh terima maknanya dia akan jadi kawan baik sebaliknya tak boleh buat kawan.

Okey, oleh kerana pemilik blog ini bakal jurutera maka blognya menampakkan ciri-ciri kejuruteraan tetapi dalam blog berbunga.... cantik. Nak tau apa itu ciri jurutera... korang kena tengok sendiri dan nilailah.  

Jom Support Wahai Kawan-Kawan Blogger :)


10 ulasan:

  1. Assalammualaikum... YB,

    selamat bersegmen semoga berjaya dalam segmen yang disertai nie k..

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih MSZ...
      lama tak jenguk :)

      Padam
  2. Hai YB, terima kasih join segmen om. Hihhihihiii.. agak panaslah dua hari berturut turut ni, sesuai dengan segmen. Terima kasih juga bagi kritikan, in shaa Allah Om akan perbaiki. ini senarai peserta :

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-aku-punya-belog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah... dah masuk dalam senarai peserta... panas !!! :)

      Padam
  3. Salam ziarah yang baik,

    Kita join segmen yang sama.. Salam perkenalan diucapkan.. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi datang melawat blog kita.

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Haiii..Singgah sebentar bersama kit kat..Ahahaha..

    Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html

    Semoga Berjaya..

    BalasPadam
  6. Haiii..Singgah sebentar bersama kit kat..Ahahaha..

    Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html

    Semoga Berjaya..

    BalasPadam
  7. Haiii..Singgah sebentar bersama kit kat..Ahahaha..

    Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html

    Semoga Berjaya..

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...