FOLLOWER

22 Oktober 2015

GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th


Pertama kali join giveaway YB agak kelam kabut sikit, tak tahu nak buat macam mana.  Ada satu masa sekadar letak banner dan terus publish macam entry Wordless Wednesday.  Tetapi lama kelamaan setelah diperhatiakan entry rakan blogger sedikit demi sedikit dapat idea macam mana nak buat entri.  Tidaklah sekadar letak banner dan bagi link.  

Kali ini, YB meneruskan legasi dengan join giveaway anjuran cik belbel.  Giveaway pertama katanya dan bersempena Birthday yang ke-22 pada bulan October ni.  Happy Birthday my dear cik belbel. :D Penyertaan yang ramai ke giveaway ini memadai sebagai hadiah hari jadi... wah... akak suka lah dengan statement tu.

Tanpa membebel lebih panjang lagi mari kita tengok apa yang cik belbel sediakan untuk giveaway pertamanya ini.  

Giveaway Cik BelBel
Giveaway Cik BelBel

Pertama kali apa yang perlu dilakukan adalah klik banner di atas untuk lihat syarat yang lebih lanjut.

Ini adalah entri YangBaik maka, nak tirupun boleh juga tapi kalau dapat kredit lagi bagus kan. Heehehe

YangBaik tak ingat pula kalau pernah buat majlis sambut birthday.  Maaf lah memang tak pandai pun nak buat majlis segala bagai ni.  Teringat juga masa ulangtahun ke-21, rakan sekerja menghadiah pen dan mug.  Masih lagi simpan sampai sekarang.  Untuk sambutan lain-lain tu tiadalah majlis yang happening, tetapi ucapan yang penuh bermakna dari rakan-rakan dan insan tersayang saja. Paling penting ingatan.

Apa pula agaknya pengalaman rakan blogger yang lain pula ya.  Jika ada cerita yang lebih menarik dari pengalaman YangBaik bolehlah kongsikan bersama.  

Jom join giveaway ini, boleh kongsikan pengalaman sambut hari jadi.

Cepat cepat, giveaway ini tamat pada 31 Oktober 2015.

Selamat berusaha !!!


3 ulasan:

  1. Singgah dari Ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

    BalasPadam
  2. Salam and haiiii ! Taraaa cik belbel dah sampai :) terima kasih banyak banyak sudi join ye. Jom check peserta lain di sini. http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-giveaway-cik-belbel.html
    Boleh blogwalking dengan cik belbel.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...