FOLLOWER

23 Oktober 2015

Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh


Kalau dah jodoh tak ke mana.  Begitulah juga kalau dah jodoh dengan blog pastinya berblogging juga.  Sesibuk manapun pasti nak juga buat entri sikit.  Tapi intro entri ini macam entri orang 'mati kutu' tiada idea nak mengarang.  

Langsung YangBaik buat entry untuk menyertai Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh.  Best hadiahnya, sebuah novel hasil karya novelis Elee Mardiana.  

Giveaway irrayan | Kalau Dah Jodoh
Giveaway irrayan | Kalau Dah Jodoh

Untuk melihat syarat dan cerita disebalik giveaway ini sila klik banner di atas atau klik saja di SINI.

Ketika entri ini ditulis, tiada tarikh tutup tetap penganjur menetapkan 10 penyertaan 1 peserta yang terpilih.  Menggunakan khidmat en. random.  

Apa lagi jom kita meraik Giveaway irrayan | Kalau Dah Jodoh.

Selamat membaca!

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Terima kasih Farah.
      sudi singgah dan tinggalkan komen juga ... :D

      Padam
  2. Balasan
    1. Thank you Raihanah.
      All the best to you too :D

      Padam

  3. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    BalasPadam
  4. Assalam Kak Sue singgah dari GA yang sama,good luck :)

    BalasPadam
  5. Assalam Kak Sue singgah dari GA yang sama,good luck :)

    BalasPadam
  6. Goodluck. Kita pun join GA ni :))

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  7. Good luck...BW dari GA yang sama

    http://suriaamanda.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  8. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  9. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  10. gud luck yer...mamayu pon dr GA yg sama..hihi
    jemput singgah http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
    moga dapat jalinkan ukhwah sesama blogger.. :)

    BalasPadam
  11. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...