FOLLOWER

2 Oktober 2015

Giveaway Nurfuzie Dot Com #1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Nurfuzie Dot Com #1


Giveaway hebat kali ini anjuran bersama Nurfuzie.com bersama rakan sponsor.  Ramai juga sponsor yang terlibat dalam menjayakan giveaway pertama nurfuzie.com.  Hadiah juga tidak kurang hebatnya.

Apa kata Nurfuzie.com mengenai giveawai ini.  Jom kita tengok




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie ,
Lisa Hlovate ,
Along ,
Shad ,
KhalidKyle ,
Athirah Diyana ,
Ejulz ,
Nik Ainaa ,
KawaidesuConcept ,
Nona ,
Emy Amelia ,
Marsha
farprettybylh

Follow Twitter



Follow Google+
  
   

Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com

Along Maisuri

Shad

Ejulz

Farprettybylh

Kawaidesu Concept

Sayidah Napisah

Emy Amelia

Carehappytips

Jeragat LESS? Seronok


Follow
Cahaya Farah
Irrayan


3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

11 ulasan:

  1. Mimi Singgah Mlm Sini Sambil Lepak2..Dari GA Yg Sama..Jemput Datang Ke BlOG Mimi..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html#.VhPeO-yqqko

    Semoga Berjaya ..Hehe

    BalasPadam
  2. Good luck dari Nurfuzie.com dan geng sponsar
    Terima Kasih memeriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Harap syarat syarat yang ditetapkan dipenuhi, ini untuk mengelakkan pembatalan pemenang jika ada syarat yang tidak dipenuhi..
    Sentiasa keep in touch dengan Nurfuzie.com selepas tamat GA ini untuk penguguman pemenang ye :)

    BalasPadam
  3. BW daripada Sponsor Giveaway Nurfuzie.com


    Artikel TERBARU AM

    Jemput join GA ini juga Giveaway My Birthday Giveaway by Afiqah

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  5. terima kasih support GA bernilai RM 1,000.00 ini =)
    Semoga anda berjaya!

    Blogwalking dari saya, emy (salah seorang penaja giveaway ini)

    GIVEAWAY RM1K Tamat Esok!

    BalasPadam
  6. Singgah cuci mata sini , sambil tu nak wish all the best ! Semoga dimurahkan rezeki :D

    http://theathra.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    BalasPadam
  7. salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    BalasPadam
  8. dari ga yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html ...

    BalasPadam
  9. tahniah cik en dan sponsar ucapkan. Sila tuntut hadiah anda (Jika sudah tuntut abaikan) sebelum 8/11/2015

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...