FOLLOWER

22 Oktober 2015

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE


Sebab tiada idea nak menulis entri sendiri maka YangBaik gagahkan juga join giveaway.  Walaupun join giveaway, entry tetap ada.  Join giveaway juga sebagai satu lagi langkah supaya tidak terputus hubungan dengan rakan blogger walaupun YangBaik sendiri kadang-kadang tidak sempat nak melawat ke blog semua peserta.  Sebab Yangbaik hanya join sebagai peserta dan bukan penganjur. hew hew hew... entah apa-apa aje kan.

Sekarang dengan rasminya juga YangBaik join Oktober Giveaway by Mekzumbie.  Bukan Zombie. Sekali lagi yer... bukan zombie tetapi mekzumbie. Jangan ditanya mengapa Mekzumbie, sebab YangBaik tidak tahu walaupun sudah mencarinya kat blog (sebenarnya tak cari betul2 pun).  Korang cubalah belek lebih sikit kat blog tu... kot2 boleh jumpa, ceritalah kat blog korang pulak yer. 

YangBaik tak boleh nak celoteh panjang-panjang sangat nanti jadi entri lain pulak.  Oleh itu, marilah kita tengok apa yang Mekzumbie telah sediakan untuk giveawaynya kali ini.

Oktober Giveaway by mekzumbie
Oktober Giveaway by mekzumbie

Jangan lupa klik banner di atas atau klik SINI untuk melihat syarat yang disediakan.  Jangan risau syarat tak susah tetapi klik banner di atas itu merupakan salah satu daripada syaratnya. Hehehehe

Giveaway ini berlangsung mulai 18 Oktober 2015 dan tamat pada 31 Oktober 2015.

Hadiah mekzumbie
Hadiah
Di atas adalah gambaran hadiah yang disediakan kepada peserta yang bertuah dan mesra random.org. Macam mana nak mesra dengan encik random?  Ikut suka korang lah.  YangBaik tak tahu... huhuhuu

Jom berikan sokongan kepada Mekzumbie.  


2 ulasan:

  1. Hello :) Thanks sebab join GA mz hehehe All the best & done follow back sini :)

    BalasPadam
  2. Salam Ukhwah (=
    Singgah dari GA yang sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...