FOLLOWER

20 Oktober 2015

Segmen Blogwalking By Mirza Syazwina

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking By Mirza Syazwina


Antara segmen yang menjadi perantara dikalangan logger untuk saling berkenalan adalah segmen blogwalking.  Dengan syarat yang mudah dan ringkas, blogger mampu berkenalan dengan lebih ramai blogger lain yang kini semakin bertambah dengan niche yang berbeza.

Kali ini YangBaik join Segmen Blogwalking By Mirza Syazwina.  Mirza Syazwina merupakan pelajar UNIKL.  Cita-cita tidak menghalang kita dari mengambil bidang yang kita minat walaupun nampak seperti berbeza.  Pasti ada kaitan antara satu sama lain.

Jom kita tengok pula ada apa dengan Segmen Blogwalking By Mirza Syazwina.

Segmen Blogwalking By Mirza Syazwina
Segmen Blogwalking By Mirza Syazwina

Segmen ini tamat pada 25 OKTOBER 2015.

Klik banner di atas untuk berkenalan dengan Mirza dan join segmen. :D

Sorang peserta yang bertuah untuk memenangi sebuah kotak misteri.  Nak tahu apa kotak misteri tu. Jom join segmen.  

Jom berikan sokongan kepada rakan blogger.


25 ulasan:

  1. JALAN2 DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  2. Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.co.id/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  3. Hai dari segment yang sama. Follow sini :)

    http://www.syafiyahluv.com/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  4. Slmt bersegmen akk. Follow aqish ;) http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html?m=1

    BalasPadam
  5. kite singgah sini :)

    http://ohthrillers.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    goodluck!

    BalasPadam
  6. Good luck ye
    Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  7. hi, saya join jugak, alang alang tu follow lah blog saya sekali thank you http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  8. singgah n folo dr segmen yg sama

    BalasPadam
  9. Singgah blogwalking!
    Datang dari segmen yang sama. :)

    BalasPadam
  10. blogwalking and follow. :)
    http://frhrn.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  11. Hai, selamat berkenalan :) Blogwalking dari segmen yang sama ;)

    http://imahamdan.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  12. salam perkenalan @ salam singgah dari segmen yg sama
    jgn lupa follow Mira :D

    http://mygerobokhati.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  13. salam singgah dr segmen yg sma
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  14. hye ! saya dari segmen yang sama. Happy Blogwalking ! :D :D

    http://shela-abdrohman.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  15. Singgah jenjalan sini :) salam perkenalan !
    http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  16. Selamat Bersegmen..

    Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    BalasPadam
  17. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  18. Dari segmen yang sama...
    all the best ye
    http://www.kisahsidairy.com/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  19. Assalam, singgah sini blogwalking. Dari segmen yang sama.

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    Salam Ukhuwah :)

    BalasPadam
  20. dari segmen yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  21. singgah sini dri segmen yg sma..:)jom singgah blog saya..:D

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  22. Dari segmen sama! Singgah & dah follow sini. Jemput singgah balik :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    BalasPadam
  23. miza datang blogwalkin sini ^ ^
    thanks join segment miza yes

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...