FOLLOWER

7 Oktober 2015

Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang


Suka hati koranglah nak gelak ke nak suka ke, janji YangBaik dah join segmen anjuran rakan blogger Julia Jamaludin melalui blognye yang diberi nama SukaGelak.  Best ke blog SukaGelak nie?  Kalau nak tahu best ke tidak kena lah join segmen yang dianjurkan.  Dapat berkenalan dengan lebih ramai rakan blogger, selain dari itu dapat lihat bermacam-macam jenis blog dengan pelbagai ragam susunan dan reka bentuk.

Jom kita tengok apa yang SukaGelak nak melalui penganjuran segmen ini.

Segmen SukaGelak

Segmen SukaGelak


Tujuan segmen ni diadakan

Tuan tanah ketagih nak blogwalking, tapi bila klik je http://xxxxxxxxxxxx.blogspot.com tak dapat nak masuk pula, kena block. tapi kalau link tu pergi dekat entri, boleh pula buka. kecelaruan identiti agaknya.

Begitulah resam rakan blogger kita, ada yang rajin buat segmen senang nak masuk blog rakan-rakan. 

Jom join Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang.  Klik banner di atas untuk turut serta.


5 ulasan:

  1. Singgah dari segmen yang sama dn follow mna yang tak difollow lagi :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-sukagelak-nak-link-entri-terbaru.html

    BalasPadam
  2. terima kasih sudi memeriahkan segmen kite :)

    jemput blogwalking yek --> SENARAI PESERTA

    BalasPadam

  3. BW dari Segmen Blogwalking Hanis Masturina

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...