FOLLOWER

5 Februari 2015

Jom Aktifkan Mykad

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Jom Aktifkan Mykad anda!


Program Mykad Smart Shopper dibangunkan khas untuk menampung keperluan lebih 30 juta rakyat Malaysia.  Sesiapa sahaja yang memiliki Mykad secara Sah, iaitu rakyat Malaysia boleh menyertai Program ini secara PERCUMA!

Pengaktifan Mykad pastinya sungguh menarik kerana tidak dikenakan sebarang bayaran serta setiap urusan boleh dapat hadiah melalui mata ganjaran yang terkumpul.

Sebagai Rakyat Malaysia kita seharusnya berasa bertuah kerana berpeluang menyertai program seperti ini. Program yang dibangunkan secara istimewa, khusus untuk rakyat Malaysia.

Tahukah anda.. Mykad yang anda punyai sekarang, terdapat banyak kegunaannya?

Mykad anda boleh digunakan semasa berurusan di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN), Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ), Imigresen, Touch N' Go, dan banyak lagi.. Terdapat 50 aplikasi Mykad kesemuanya.. 

Program Mykad Smart Shopper merupakan salah satu daripadanya! 

Jom Aktifkan MyKadBagaimana Mykad boleh diaktifkan

Kini anda boleh mengaktifkan MyKad (Kad Pengenalan) anda secara Online untuk menjadikannya sebagai Kad Diskaun dan kad ganjaran, tanpa perlu berjumpa dengan mana-mana ejen berdaftar.


Sekarang ni anda tidak perlu lagi berjumpa dengan ejen untuk mengisi borang secara OFFLINE, seperti yang telah dilakukan oleh hampir 400,000 pemegang MyKad sebelum ini.

Dapatkan maklumat lanjut bagaimana untuk aktifkan Mykad di www.aktifmykad.com


Kelebihan Menyertai Program MyKad Smart Shopper:

  • Pengaktifan MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan (Bermakna PERCUMA seumur hidup)
  • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya akan menyesakkan dompet anda. Semua orang membawa mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja. Menarik bukan? 
  • Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini. 

Contes SEO: Jom Aktifkan MyKad


Entri ini selain daripada untuk bercerita mengenai kelebihan Mykad ianya juga merupaka sebahagian daripada penyertaan di Contest SEO:  Jom Aktifkan Mykad.  Contest ini berlangsung mulai 2 Disember 2014 dan akan tamat pada 2 Mac 2015.

Semoga dengan adanya entri dan contest SEO sebegini lebih ramai lagi rakyat Malaysia dapat pendedahan dan pengetahuan mengenai kelebih Mykad.  Jom Aktifkan Mykad.

Senarai Hadiah Pertandingan Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad


Hadiah terkumpul Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad, berjumlah RM1350.00. Berikut merupakan senarai hadiah bagi Contest ini:
  • Tempat Pertama  : Wang Tunai RM500
  • Tempat Kedua     : Wang Tunai RM300
  • Tempat Ke Tiga   : Wang Tunai RM200
  • Hadiah Saguhati (Tempat Ke 4-10) : Wang Tunai RM50 bagi setiap pemenang

Sekiranya ada yang berminat nak mendapatkan Tip-tip tentang SEO, bolehlah belajar dengan Cikgu Titan.  Beliau memang expert bab-bab SEO ni.. Sampai boleh jana income yang lumayan melalui SEO.


Jangan lupa Jom Aktifkan Mykad


Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...