FOLLOWER

6 Februari 2015

12 Days Of kisahamydotcom Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Assalammualaikum semua...
First Mini Giveaway kisahamy.com... Jemput kawan2, sudi2 kan sertai giveaway ini...

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger, tapi dengan syarat mesti la kene jadi follower kisahamy.com
2. Jadi Follower aienainirazali
5. Copy coding dibawah dan tinggalkan link anda di kotak komen sini ye :)




GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015


Nampaknya taiko SEO dah mula bergerak memancing undi dan SEO Malaysia Best Blog 2015.  Kali ini giliran Top SEO Blogger yang baru pulang bercuti dari Bandung.  Dalam diam rupa-rupanya taiko simpan misi untuk tarikh perhatian dalam contest SEO Malaysia Best Blog 2015.

Mana tidaknya taiko HH dan tersenarai dalam Malaysia Best Blog 2015.  Ramai juga blogger yang mencalonkan blog HH sebagai Malaysia Best Blog 2015 termasuk lah saya sendiri ... hehehe.

Saya kalau sembang banyak memang tak berapa nak pandai, kalau mengarang pun tunggang langgang.  Tetapi kalau diberi tempoh dan masa bolehlah elokkan sikit mana-mana frasa kata atau perenggan yang tergantung.  Buat masa ini, biarkan dulu entri ini begini kerana tak sempat nak betulkan mana-mana idea yang lahir secara spontan.  Nak simpan entri sebagai draf nanti terlupa pulak.

Omong banyak enggak bisa. Okey, kita tengok ada apa dengan GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015

HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015

GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015


Nampak gambar banner di atas.  Itulah antara hadiah yang bakal diberikan.  Apa lagi, jom semarakkan contest SEO terhebat tahun 2015, Malaysia Best Bog 2015.  Lihat senarai calon Malaysia Best Blog 2015.

Nak tahu siapa dan bagaimana taiko SEO memancing undi dan perhatian.  Klik banner di atas dan boleh juga klik SINI

Anda sudah dapatkan maklumat yang diperlukan.  Cepat-cepat join, nanti terlepas peluang.

Selamat maju jaya.



Program Wakaf al-Quran

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Program Wakaf al-Quran



Program Wakaf al-Quran untuk mangsa banjir.  Seperti kita semua sedia maklum peristiwa banjir pada hujung tahun lepas yang berlarutan hingga ke awal tahun ini telah mendatangkan banyak kemusnahan kepada mangsanya.  Banyak rumah yang rosak atau musnah terus.  


Kerosakan dan kehilangan rumah mungkin turut menghilangkan beberapa naskhah al-Quran yang disimpan oleh pemiliknya.

Usaha murni yang diikhtiarkan oleh sahabat kita ini patut dipuji dan diberikan sokongan.



Program Wakaf Quran



Cara untuk untuk serta dalam program ini adalah dengan pembayaran terus ke akaun Maybank atas nama Nor Isma binti Ibrahim, 164481044112.  RM30.00 bagi senaskhah al-Quran.


Lebih kurang 40,000 naskhah al-Quran diperlukan untuk diagihkan ke tempat-tempat yang terlibat dengan banjir di negeri Kelantan.

Semoga niat ikhlas kalian diberkati Allah selalu.aminn.

#wakafAlQuran #jomderma #mangsabanjir #sebarkan #salamjumaat


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...