FOLLOWER

3 April 2015

Terima kasih Bloglist Januari .. 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Terima kasih Bloglist 1.2015


Januari 2015, tidak banyak blog yang dapat ikuti untuk diletakkan dalam Bloglist 1.15.  Untung sebenarnya blogger yang terletak dalam senarai blog bulan Januari 2015 kerana blog berkenaan bertapak di blog yangbaik sehingga bulan Mac 2015.  Jika diikutkan perkiraan peribadi, rakan blogger yang tersenarai dalam blogslist 1.15 sewajarnya berakhir pada hujung Februari atau awal Mac 2015.

Memandangkan bulan Februari singkat saja harinya maka dilanjurkan sehingga bulan Mac. Berkebetulan pula bulan Mac 2015 penuh dengan berbagai kerenah sehingga mood blogging pun tersentap dan tersangkut-sangkut.  Sedar-sedar dah pertengahan bulan Mac, akhirnya saya ambil keputusan untuk melanjutkan tempoh bloglist 1.15 hingga ke hujung Mac.

Dan sekarang pada awal bulan April, Bloglist 1.15 ditamatkan.  Terima kasih kepada mereka yang sempat bertapak dan mungkin juga turut menyumbang trafik ke blog yangbaik.  Ada juga dari kalangan mereka yang terdapat dalam bloglist 2.15, 3.15 atau 4.15.  Sebabnya berulang adalah seperti biasa... kerana mereka pernah termasuk dalam blogger GST, iaitu Giveaway Sentiasa Trending.

Apa-apa ajelah yer.  Jom kita tengok siapa mereka yang tersenarai dalam bloglist 1.5

Bloglist 1.2015


Berikut adalah senarai rakan blogger Januari 2015

  1. http://fuzamusa.blogspot.com/
  2. http://hanyadihatiku.blogspot.com/
  3. http://amirnawawi.com/
  4. http://adnan-daughter.blogspot.com/
  5. http://www.naniena.com/
  6. http://www.ciksepet.com/
  7. http://www.mariafirdz.com/
  8. http://adianiez.blogspot.com/
  9. http://nanakimie.blogspot.com/
  10. http://www.mamaniza.com/
  11. http://mass-naim.blogspot.com/
  12. http://bungakayangan.blogspot.com/
  13. http://dia-honey.blogspot.com/
  14. http://azlina-lin.blogspot.com/
  15. http://insekio.blogspot.com/
  16. http://onlybeyoungonce.blogspot.com/
  17. http://maiatiqah.blogspot.com/
  18. http://chenta-shima.blogspot.com/
  19. http://ayueidris.blogspot.com/
  20. http://bukanbelogpompuancantik.blogspot.com/ (blog not found)... sudah!!

Terima kasih semua.  Adakah blog awak termasuk dalam senarai di atas?  

(*-*)

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA


Suka hati dapat join giveaway rakan blogger.  Tambahan yang mudah dan ringkas.  Terutama bila mood nak blogging mula meleset... bercampur baur dengan malas, sibuk dan ketandusan idea.

Boleh jadi juga timbul rasa jemu dari kalangan rakan blogger yang singgah.  Entri sekarang dan semakin jarang terkini.  Dua tiga hari masih lagi entri lama.  Nasib tak basi macam lauk jer.

Korang yang baca entri ni pun mesti borang kan?  Tajuk tulis lain, intro dan isi langsung tiada kaitan.

Apa-apa pun korang jangan stress sangat.  Sekarang ni memang musim mengarang dan update blog tidak menentu.  Jadi kita ambil kesempatan baik ini ... terutama musim Giveaway Sedang Trending (GST).  Join giveaway saja dulu... sementara dapatkan mood menulis idea sendiri pulak.

Meh layan Giveaway Kameq Deanna.

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA


GA ini berlangsung bermula 1 April hingga 15 Mei 2015

Tengok hadiahnya... banyak!!!  Berikut adalah antara senarai hadiah yang ditawarkan.

1. Majalah Anjung Seri bulan Mac 2015 x 1 pemenang
2. Majalah Anjung Seri bulan April 2015 x 1 pemenang
3. Majalah Jelita bulan Mac 2015 x 1 pemenang
4. Majalah Jelita bulan April 2015 x 1 pemenang
5. Majalah Mami & Baby Mac 2015 x 1 pemenang
6. Majalah Mami & Baby April 2015 x 1 pemenang
7. Majalah Time bulan Mac 2015 x 4 pemenang
8. Majalah Time bulan April 2015 x 2 pemenang
9. Instant Shawl x 3 pemenang
10. Batik Sarawak x 2 pemenang
11. Table Runner x 2 pemenang
12. Tissue Box Hanger x 2 pemenang
13. Hanging Accessory Organiser x 1 pemenang
14. Towel Hanger x 4 pemenang
15. Microfibre Wrap x 1 pemenang
16. Storage Box x 1 pemenang
17. Stoking Mariam x 1 pemenang
18. Stoking Silvy x 1 pemenang
19. Key Holder x 4 pemenang
20. Key Chain x 11 pemenang

Ada beberapa hadiah yang ada gambar.  Klik banner di atas untuk melihat hadiah menarik yang ditawarkan dan jangan lupa join untuk dapatkan hadiah.

Jom support Deanna.

Terima kasih.

Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Mei-Jun 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 1 April 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 April 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...