FOLLOWER

17 April 2015

Jindrisska First Anniversary Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Jindrisska First Anniversary Giveaway


Giveaway lagi?

Kenapa korang terkejut atau okey jer.

Memanglah resam blogger GST kan.  Nak tahu apa itu Blogger GST?  Entri mengenai itu saya dah pernah tulis sejurus GST dari Kerajaan Malaysia berkuatkuasa.  Tetapi blogger GST ini tiada kaitan dengan GST negara yer.  Nak tahu ... cari lah, mamng tiada pada tajuk tetapi ada dalam isi cerita.

Kalau tak nak cari pun tidak mengapa, marilah kita tengok apa yang ditawarkan oleh Jindrisska melalui giveaway yang dianjurkan ini.


Banner Anniversary GA Jindrisska



Giveaway ini akan tamat pada 30 April 2015.  

Nampaknya banyak juga giveaway yang akak dah join untuk bulan April dan kebanyakannya akan tamat pada tarikh yang sama.  Cer bayangkan bila keputusannya keluar serentak. Mau kelam kabut tak?  

Baiklah untuk memenuhi sebahagian daripada syarat penyertaan dalam giveaway ini, berikut adalah slogan dari saya.  Korang jangan tiru eh.. dan kalau slogan ini bersamaan dengan mana-mana entri peserta terdahulu ia adalah secara kebetulan saja.  Peace!!

Saya nak menang giveaway ni sebab saya suka sangat dengan hadiah yang menarik dan kelainan yang ditawarkan melalui giveaway ini.  

Hadiah Utama:
1 X Fridge Magnet Castle Neuschwanstein (Germany)
1 X Fridge Magnet Salzburg (Austria)


Hadiah Saguhati
2 X Poskad Berlin (Germany)
1 X Poskad Mittenwald (Germany)
1 X Poskad Castle Neuschwanstein (Germany)
1 X Poskad Salzburg (Austria)


Untuk menjadi sebahagian daripada 7 orang pemenang yang di cari, sila klik banner di atas.

Terima kasih semua atas sokongan.


IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015


Hari ini sekali lagi saya join giveaway.  Kali ini giveaway mega 2015 yang dianjurkan oleh rakan blogger Intan Berlian.  Kebiasaannya mega giveaway Intan Berlian diadakan pada bulan Februari bersempena dengan bulan kelahiran blog Intan Berlian.  

Ya lah. kita selaku manusia biasa mampu merancang dan pelaksanaannya adalah atas kehendak dariNya.  Namun kita hendaklah sentiasa berusaha untuk melaksanakan perancangan kita dengan sebaik mungkin.  Perancangan itu seumpama janji kepada diri kita sendiri.  Kan

Mari kita lihat apa pula yang ditawarkan oleh Intan Berlian untuk mega giveawaynya pada tahun 2015.


Banner Mega Giveaway 2015

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

1.  Sponsor giveaway:

2.  Hadiah untuk giveaway kali ini lihat saja pada senarai sponsor, pastinya ramai dapat agak ia adalah berkaitan pakaian.  Dan, ada hadiah lain selain dari pakaian.

3.  Pemilihan pemenang dibuat secara cabutan bertuah dan akan dilaksanakan oleh Alisha dan Aqilah.

4.    Tarikh tutup giveawau adalah 30 April 2015

Sila klik banner di atas untuk maklumat penuh.

Terima kasih atas sokongan semua.

Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 16 April 2015 hingga 11.59 malam 30 April 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 425.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
DJH | JULIA | KAKITRAVEL | AZREEN | ANA | SOLEHAH | SALINA | SITI | MASZULL | AZNEY | JAJA | SAYIDAH | QEELA | HIDAYU | PAPAGLAMZ | ENY | FARHANA | ADDA | 

2. Wajib Like Fanpage Sponsor
3. Follow  Instagram Sponsor
DJH | SALINA | NURUL | MASZULL | JAJA | 
SAYIDAH | QEELA | FARHANA | ADDA |

4. Tambah Google Plus Sponsor 
+julia jamaludin  +Mohamad Khairil 

5. Buat entri bertajuk Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015
6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :


Kredit Untuk +Mia Liana 

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

 Sekian Terima Kasih.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...