FOLLOWER

30 April 2015

Berita gembira sempena Hari Pekerja

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Berita gembira

Beberapa ketika siang tadi... rasa cuak sangat-sangat.
Mana tidaknya dengan berita berkaitan kenaikan harga minyak serta penangguhan penetapan kadar gst bagi harga top-up. Semua itu harus digunakan untuk meneruskan hidup. Minyak untuk menghidupkan dan menggerakkan kereta. Top-up pula untuk menghidupkan perhubungan. Mungkin boleh hidup juga jika tiada top-up, tetapi pergerakan agak terhad.

Semuanya sudah menjadi satu keperluan untuk kehidupan masa kini.


Giveaway : Max & Bella 2nd Birthday

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Assalamualaikum w.b.t.

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, Yana lancarkan Giveaway : Max & Bella 2nd Birthday sempena birthday my babies bulus Max & Bella yang ke-2 (16 April 2013 ~ 16 April 2015).

http://yanapinkblossom.blogspot.com/2015/04/giveaway-max-bella-2nd-birthday.html?m=0
Klik BANNER untuk join (^^,)

Tarikh Mula : 18 April 2015 (12.01am) | Tarikh Tutup : 16 Mei 2015 (11.59pm)


Alexa Trafik Rank Blog YangBaik April 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Alexa Trafik Rank Blog YangBaik April 2015


Selalu sangat terbabas masa untuk bercerita mengenai trafik Alexa.  Bukan apa segan sangat nak bercerita mengenai rank Alexa di blog YangBaik, maklumlah trafik tidak berapa stabil... dah hampir menyamai mood pemilik blog YangBaik.

Mood yang tidak menentu berpunca dari banyak alasan.  Kadang-kadang rasa macam rajin, maka banyak keluar entri baru.  Bila tidak berapa nak rajin, tengok blog pun sekali lalu.  Maka itulah yang menyebabkan trafik Alexa pun tidak menentu juga.

Alexa Traffic Ranks April 2015


Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah


Apa juga cabaran dan halangan, hidup mesti diteruskan.
Kehidupan pastinya membosankan sekiranya tiada perubahan atau penambahbaikan. 
Namun, pastikan perubahan itu membawa kepada kebaikan untuk hidup kita dunia dan akhirat.
Penambahbaikan dari segi kekuatan jiwa dan mental untuk berhadapan dengan sebarang kemungkinan yang akan tiba masa depan... 

Intro di atas tu pastinya membosankan kerana tiada kaitan dengan segmen yang saya join kali ini.


Jom lah kita tengok ada apa dengan segmen kali ini...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...