FOLLOWER

14 Mei 2015

Segmen Cash by Inani Hazwani

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Cash by Inani Hazwani.  Maaf yer rakan blogger sekalian.  YangBaik lalu lagi sekali yer, bawa segmen bersama.  Kali ini ini YangBaik join segmen anjuran rakan blogger Inani Hazwani. Segmen ini walaupun sudah lama mula dianjurkan tetapi baru sekarang nak join.  Dah lama simpan dalam draf.  Sedar-sedar dah hampir tamat.

http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-by-inani-hazwani.html

Terkejut?  Ha ah... segmen ini bakal ditamatkan lebih awal dari yang tertera pada banner di atas.

Segmen bakal ditamatkan pada 22 Mei 2015.  So... kepada yang belum join cepat-cepat klik banner di atas.

Klik banner di atas untuk dapat maklumat lanjut.

Jom meriahkan segmen rakan blogger.



Janganlah tengok saja... sudi-sudikan klik butang share di bawah nie yer... Terima kasih!

Perhiasan dunia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Perhiasan dunia.  Setiap dari kita, saya yakin sudah biasa baca kalimah ini di mana-mana.  Hatta di laman sosial pun dah bersepah ungkapan ini dipaparkan dalam berbagai bentuk dan corak yang menarik.

Dengan ini, YangBaik sekali lagi nak berkongsi mutiara kata yang amat popular ini untuk tatapan dan ingatan kita bersama.

Dunia ini adalah perhiasan dan seindah-indah perhiasan adalah wanita solehah
(HR Muslim)

Gambar hiasan



Semoga kita wanita yang tergolong dalam perhiasan dunia yang paling indah.  Bukan sekadar menghias diri sendiri tetapi untuk dunia kita seluruhnya.

Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh


Masih lagi bersegmen.  YangBaik dah semakin kemaruk join segmen sekarang nie.  Maklumlah idea nak mengarang panjang lebar pun dah kedaung.  Susunan blog pun masih tidak berapa teratur sibuk pula nak join segmen.  Rasanya buat masa ni biarlah dulu dengan warna dan susunan sedia ada. 

Walaupun tidak nampak macam blog 'mak-mak' sangat tidak mengapalah.  Janji laju.  Korang perasan tak??? Perasan kan... klik jer kat blog ni... cepat jer keluar semua-semua yang ada dalam blog nie... ha itulah penganan template New Thesis Versi 3.  

Tengok pula ada apa dengan segmen blogwalking yang Parihh buat nie.  Rupa-rupanya Parihh masih lagi belajar dan sekarang sedang bercuti.  Semester ke berapa dah eh??  


Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh

Klik banner di atas untuk berkenalan dengan Parihh dan segmennya... P

Segmen berlangsung mulai 7 - 31 Mei 2015.  Bertujuan untuk merapatkan hubungan di kalangan blogger.  Beruntung Parihh, ramai rakan blogger yang join segmen.

Untuk Segmen ini, hadiah yang ditawarkan adalah Review Blog : 5 pemenang dan Bloglist : 10 pemenang.  Kiranya ada 15 blogger yang bertuah lah nie..

Jom... klik banner di atas dan kita meramaikan segmen ini.

Terima kasih.

Oppss... jangan segan-segan kliklah butang share di bawah nie.  Sharing is caring :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...