FOLLOWER

21 Mei 2015

Giveaway Pertama Nota dan Kopi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Pertama Nota dan Kopi.  Bukan sekadar giveaway.  Merujuk kepada hadiah yang ditawarkan blogger Nota dan Kopi melalui GA pertama yang dianjurkan.  YB juga peminat kopi dan juga minat kumpul buku resepi.  Sambil menghirup kopi taip entri kat blog dan juga belek-belek buku resepi.

Entahlah apa yang YB taip nie.  Idea menulis sekali lagi tak berapa nak menjadi.  Sebabnya sambil kejar masa nak siapkan kerja sebelum balik.  Suka sangat kan buat dua kerja dalam satu masa.... sambil kerja sambil blogging.  Kononnya nak hilangkan stress.

Kembali kepada giveaway pertama anjuran rakan blogger Nota dan Kopi.

Banner Giveaway Pertama
http://notaibu77.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama.html

Seperti biasa juga pesanan penting ini ditujukan kepada rakan blogger yang berminat nak ikut serta dalam giveaway ini adalah slik klik banner di atas.

Giveawy ini akan tamat pada 31 Mei 2015.  Nampaknya masih ada masa untuk join giveaway ini.

Jom kita raikan rakan blogger kita dengan mengikut Giveaway pertama ini.


Terima kasih kerana sudi baca dan kongsikan entri ini.

I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl.  Saya memang suka join giveaway (GA).  Kerana melalui GA dapat menambah kenalan dari kalangan blogger baru dan lama.  Lazimnya blogger yang seangkatan dengan YB ... suka join GA.  Melalui GA juga kita dapat memasarkan blog kita kepada blog-blog baru dan lama secara tidak lansung dapat menambah trafik.  Dalam keadaan gawat dengan entri sekarang ni... join GA boleh jadi satu daripada penambah sumber idea untuk entri terbaru.

Kembali kepada GA.  Jom kita tengok ada apa dengan I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl.

http://seindahcerita.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html


Rakan blogger yang berminat boleh klik banner di atas untuk turut serta.  Tidak kiralah sama ada anda gawat dengan entri atau tidak tetapi bagus juga sebagai sokongan kepada rakan blogger.  Lagi ramai yang turut serta dalam GA ini lagi meriah.  tinggal kita yang turut serta dalam GA ini ada masa atau tidak untuk blogwalking ke semua entri peserta. Kan.

Segmen berlangsung mulai 15 - 31 Mei 2015.  

Jom berikan sokongan kepada Nieyl.

Dan pastinya tidak lepaskan peluang untuk dapatkan 50 SMS dengan percuma.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...