FOLLOWER

3 Jun 2015

Perkara paling manis bukan gula

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Perkara paling manis bukan gula



Betul ke?


o (∩ ω ∩) o

posted from Bloggeroid

Ducati bukan milikku

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Ducati bukan milikku















Sekadar pameran sahaja.

posted from Bloggeroid

FIRST GIVEAWAY by MRS. PANDA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


FIRST GIVEAWAY by MRS. PANDA.  Best ke dapat bercakap dengan Panda?  YangBaik sendiri tak usah kata bercakap, berjumpa pun tak pernah dengan Panda.  Tiba-tiba kali ini nak join pula giveaway yang dianjurkan oleh blogger pandapandaibercakap.  

Tak nampak pelik ke?

Tidakkan.  Mana ada Panda yang pandai bercakap.  Jawapan skema macam bagi penjelasan pada anak berumur 4 tahun... kan.

Kali ini YangBaik join Giveaway yang dianjurkan oleh Mrs. Panda.  Hendak tahu kenapa namanya begitu?

Mari kita tengok...

http://pandapandaibercakap.blogspot.com/2015/06/first-giveaway-by-mrs-panda.html


Pertama sekali klik banner di atas untuk mendapatkan jawapan dan join giveaway. Dah center pulak tulisan ni. Ahhh... lantaklah kan.
Ada sesuati yang menarik mengenai GA ini iaitu ada " Hadiah Misteri ".

Giveaway ini tamat pada 14 Jun 2015.

Jom cepat-cepat klik banner di atas. Berikan sokongan kepada rakan blogger Mrs. Panda.

Keadaan hari ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Keadaan hari ini.






posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...