FOLLOWER

18 Jun 2015

Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias.   Bulan Ramadhan yang penuh berkat ini elok juga dengar lagu nasyid sebagai selingan kepada halwa telinga.  Kumpulan nasyid Nowseeheart bukanlah kumpulan nasyid yang baru ditubuhkan.  Hanya apabila jarang muncul di media utama maka kewujudan kumpulan ini seakan sepi dan kurang dikenali.


Top Komentator Mei 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Top Komentator Mei 2015.  Sudah hampir separuh bulan Jun baru sempat buat entri.  Kira entri yang terhutang lah nie.  YangBaik pun sebenarnya masih lagi belajar nak up penghargaan buat rakan blogger yang rajin tinggalkan komen di blog YangBaik.


GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100


Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF
Mutiara kata Ramadhan | Selamat Ramadhan Untuk Kami

Assalamualaikum dan salam Ramadhan Kareem


Mutiara kata Ramadhan


In shaa Allah di ruang yang terhad ini bersempena dengan kemuliaan bulan Ramadhan, YangBaik ambil kesempatan ini untuk berkongsi semula mutiara kata yang berlegar di alam maya termasuk facebook dan instagram atau twitter serta WhatsApp.

Perkongsian ini diharapkan dapat memberi manfaat serta kebaikan kepada semua termasuk juga sebagai #peringatanbuatdirisendiriPerkongsian pertama adalah petikan kata-kata dari Habib Ali Al-Jufri yang diambil dari Facebook. Maaf kerana YangBaik kurang pasti dari timeline siapa.

Semoga kemuliaan Ramadhan ini berterusan buat kita semua umat Islam.

Sekian.


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...