FOLLOWER

25 Jun 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015


Ya betul!!! Giveaway lagi kita, bersempena dengan Jualan Raya Meletop 2015 oleh nile.com.my. Sesiapa yang pernah shopping secara online dengan nile.com.my pasti tidak melepaskan peluang ini. Ini adalah kerana kali ini nile.com.my menyediakan hadiah berupa baucer beli belah bernilai RM150 untuk 5 orang pemenang bertuah.  


Hadiah berkenaan disediakan kepada rakan blogger yang menyertai  Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.  Kepada yang tunggu, tengok dan lihat... tiada peluang untuk merebut baucer beli belah yang disediakan nile.com.my.  Untuk menyertai giveaway meletop ini klik pada link berikut : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

Sebelum tu nak cerita sikit syarat penting untuk menyertai giveaway ini, seperti berikut:
  1. Tulis sebuah entri dengan tajuk - Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.
  2. Letak banner di atas ni dalam entri blog anda dan buat pautan atau link kan banner tersebut dengan page khas Giveaway Jualan Raya Meletop 2015 di ini: http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
  3. Daripada link tersebut, anda perlu memilih 5 produk yang ada di Jualan Raya Meletop tersebut, dan nyatakan di dalam entri giveaway anda (seperti yang akan saya lakukan).
  4. Email penyertaan anda kepada give_away@nile.com.my berserta dengan butiran berikut: 
  • Subject: Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
  • URL blog :
  • Nama Penuh :
  • No. Telefon : 
*kredit kepada sifu blogger hasrulhassan.com.  YangBaik pinjam petikan syarat ini dari blog HH.

5 produk pilihan Meletop 2015


Pilihan 1

Tambah koleksi jubah atau dress untuk diri sendiri.  Walaupun tanpa corak tetapi dengan perincian manik pada lengan jubah ini tampak elegan.  Ringkas tetapi menarik. Sesekali pakai jubah di petang hari raya pun sesuai juga kan...


Product: Haniya Embroidery DressPrice Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 80 pieces

Pilihan 2

T shirt untuk encik suami.  Pasti dia suka dengan kelainan corak dan warna yang ada pada baju t ini. Setelah seharian memakai baju melayu di hari raya.  Pilihan terbaik untuk petang raya atau baju T. Ringkas dan santai.


Product: Men Tee
Price Meletop: RM13.90
Date: 30/06/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pieces



Pilihan 3

Beg serbaguna yang comel.  Dalam beg besar ada beg kecil, dan beg kecil yang comel inilah yang sesuai.  Boleh menyusun kad dan duit kecil serta besar.  Boleh juga digunakan untuk menyimpan duit raya anak-anak.  Namun nak bagi beg ini kepada anak yang baru berusia 9 tahun rasanya belum masanya.


Product: Multipurpose Wallet/Handbag
Price Meletop: RM6.90
Date: 10/07/2015
Time start: 11.00am
Quantity: 200 units


Pilihan 4

Beg besar ini memang YangBaik suka.  Boleh simpan macam-macam. Tak kisahlah nak simpan botol susu anak atau lampin anak sekeping dua.  Nak simpan bekas kueh raya... agaknya muat juga kot. Itupun bekas yang kecil ... boleh lah.


Product: Tassel Retro Stylish Bag
Price Meletop: RM9.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 250 pieces


Pilihan 5

Kasut flat memang kesukaan YangBaik.  Kelainan pada kasut ini adalah warnanya ada dua.  Dengan tone yang agak kontra tetapi kombinasi yang menarik.  Tak kalah untuk mencuba.  Meletop lah raya tahun ni.


Product: Dual Color Woman Flats
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pairs


Selesai sudah membuat 5 pilihan. Walaupun sebenarnya banyak lagi pilihan tetapi kena patuh kepada syarat yang telah diberikan.  Sabar yer.  Jom kita pakat ramai-ramai join giveaway ini.  Mana tahu alsebab ramai sangat yang join nile.com.my tambah lagi bilangan hadiah.  Cepat-cepat klik banner di atas untuk menyertai Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.  

Tarikh akhir tutup penyertaan adalah 14 Julai 2015.  Jom kongsikan Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.


CPUV 7 8 9 dan 10 Bulan Jun 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV 7 8 9 dan 10 Bulan Jun 2015


Rezeki berganda di bulan Ramadhan.  Sekali lagi lagi Nuffnang bermurah hati membekalkan kempen CPUV kepada blog YangBaik.  Inilah yang dikatakan orang memberi kita merasa.  Ada sedikit buat cara sikit.  Dah ada banyak kita buat secara pukal. Kan

Bukan sengaja nak kumpula empat CPUV untuk satu entri.  Tetapi disebabkan sebab-sebab tertentu yang pastinya semua orang tahu.  Yang mana tidak tahu... jangan segan boleh bertanya, YangBaik akan menjawabnya :D

Diikutkan hati setiap CPUV yang diberikan oleh Nuffnang hendak dibuat entri.  Barulah entri mengenai Nuffnang tidak putus-putus dan entri blog pun setiap hari ada saja.

Jom kita tengok ada apa dengan CPUV 7, 8, 9 dan 10 untuk bulan Jun 2015 di blog YangBaik.

CPUV 78910 Jun 2015


Terselit CPUV 6 di situ.  Ini adalah kerana CPUV ke-7, Tesco - Lebih Jimat hanya keluar sejurus entri CPUV 3456 dikeluarkan.

CPUV ke-8, uMobile Blogger Ambassador bermula 22 Jun 2015.  Ada terlintas iklan UMobile di blog YangBaik tetapi tidak pasti pula Blogger Ambassador ini merujuk kepada iklan yang mana satu.
CPUV ke-9, Resort World Sentosa bermula 23 Jun 2015.  Tidak pasti bila iklan resort world muncul di blog YangBaik.

CPUV ke-10, OLDTOWN White Coffee bermula 24 Jun 2015.  Memang sedang trending di blog sekarang.  Telah kelihatan beberapa kali semenjak ianya mula dimasukkan.  Hari ini pun ada juga kelihatan.

Terima kasih kepada Nuffnang yang sudi meletakkan CPUV di blog YangBaik dan terima kasih juga kepada anda semua ada sokongan.

Sekian.


Raya Giveaway by Erza

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Raya Giveaway by Erza


Dalam kesibukan berpuasa, persiapan raya jangan lupa pula ya.  Di blog juga sekarang ni rakan blogger sudah mula sibuk dengan GA dan Segmen berkaitan hari raya.  YangBaik buat masa ini akan menjadi penyokong setia bagi GA dan Segmen untuk hari raya.  Nak buat sendiri belum ada kekuatan lagi.

Jom kita tengok apa yang ditawarkan oleh Raya Giveaway by Erza


CLICK BANNER TO JOIN


1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower

2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "Raya Giveaway by Erza"

4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!



5 langkah mudah sahaja !!!

Hadiah - hadiah yang bakal dimenangi:-

1 x dress raya

2 x RM10 duit raya

10 x voucher Magic Art Museum 3D


Jom Laaaa Join...ajak kengkawan ramai2!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...