FOLLOWER

9 Julai 2015

Saya Nak Design Header Blog/ Facebook Raya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Saya Nak Design Header Blog/ Facebook Raya

Bila dah ada peluang macam ni, kenalah ambil.  Rugi rasanya bila terpaksa melepaskan peluang yang yang datangnya bukan selalu.  Bukan Senang sebenarnya rakan blogger Azhafizah nak buat segmen design macam ni.  Segmen ini adalah segmen design yang kedua untuk hari raya tahun ini.  

Maaf lah tak dapat nak sembang banyak... sibuk campur dengan letih sangat.  Tapi masih ada hati nak join segmen ... kan


segmen-saya-nak-design-header
Saya Nak Design Header Blog/ Facebook Raya

Dalam tak sedar rupanya hari ini adalah hari terakhir untuk join segmen ini.

Jadi kepada rakan blogger masih lagi sempat untuk join.  Klik banner di atas.

Jom kita berikan sokongan dan meriahkan segmen Saya Nak Design Header Blog/ Facebook Raya.

Jangan lupa klik banner di atas yer.



GIVEAWAY RAYA BY Bella

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

GIVEAWAY RAYA BY Bella


Selagi mampu sambutlah raya dengan seadanya.  Elakkan pembaziran.  Ungkapan yang mudah tetapi mampukah kita mengawal diri dari berbelanja berlebihan.  

Entahlah tak tahu nak tulis intro apa yang sesuai.  Semangat berhari raya dah semakin dekat.  Baki hari untuk berpuasa pula semakin singkat.  Segala macam bermain dalam minda hanya bila idea entri semakin tersekat-sekat... 

Layan... kejap.

YangBaik sehari dua ni agak sibuk sikit.  Nak join segmen atau Giveaway yang mudah pun dah tak sempat.  Hari ini dengan peluang sesingkat ini, YangBaik join Giveaway Raya By Bella.

Jom tengok...

Giveaway Raya by Bella

Bella mencari 15 orang pemenang untuk hadiah-hadiah berikut:

  1. Pemenang 1 : RM 10 + Satu Tudung Bawal Satin + Satu Korean Face mask
  2. Pemenang 2 : RM 10 + Satu Tudung Bawal 
  3. Pemenang 3 : Rm 10 + Satu Korean Face
  4. Pemenang 4 & 5 : Satu Tudung Bawal
  5. Pemenang 6 & 7 & 8 & 9 &10 & 11:  Top up Rm5 
  6. Pemenang 12 & 13 & 14 &15 : Satu Kerongsang 

Berikut adalah antara syarat yang mesti diikuti:


1. Follow Blog sponsor
Yanie Yusuf , Azlinda Alin , Yoorin , Julia Johari , Bella , Irrayyan , Syima Yusuf ,
Cik Sepet , Anil Wanina , Ikin Yusuf , Kak Gojes


2. Follow Instagram

Apalagi peluang dah ada untuk mendapatkan hadiah hari raya.  Jom berikan sokongan kepada Bella. Klik banner di atas.  


Lima tanda kebinasaan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Lima tanda kebinasaan

Banyak tanda yang kita tidak tahu bahawa berlakunya sesuatu itu merupakan pertanda kebinasaan dan kemusnahan.  Kadang-kadang kita tidak pernah ambil berat pun mengenai apa juga pentanda yang berlaku kerana kita tidak mahu berfikir.  Yang kita tahu setiap yang berlaku ada sebabnya tetapi kita jarang berfikir apa yang bakal berlaku kepada kita dan kesannya kepada kehidupan kita di masa hadapan.  Semestinya kita tidak tahu apa yang bakal berlaku kerana kita hanyalah manusia biasa.


Bunga hiasan


Lima tanda dari tanda-tanda kebinasaan seseorang :
(1) kerasnya hati,
(2) bekunya air mata untuk menangis karena takut kepada Allah,
(3) sedikitnya rasa malu,
(4) besarnya kecintaan kepada dunia dan
(5) panjangnya angan-angan.

(al-Fudhail bin 'Iyadh)


Sekian.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...