FOLLOWER

26 Julai 2015

Entri pilihan di blog YangBaik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Entri pilihan di blog YangBaik


Semakin banyak entri yang menjadi pilihan di blog YangBaik.  Bila dah banyak buat entri, hari-hari update entri sampaikan ada tajuk yang seakan sama dan seperti berulang-ulang.  Tetapi pengisian tetap berbeza.  Ada juga tajuk tidak sama tetapi isinya seperti nak sama.

Entri Pilihan
Entri Pilihan

Minggu ni dan seperti juga minggu-minggu yang lepas, entri yang menjadi pilihan ramai tidak jauh bezanya.  Kebanyakan berkisar Hari Raya.  Tetapi buat masa ini YangBaik tidak pula publish entri keluarga kami berhari raya.  Agaknya kalau publish entri hari raya sendiri pastinya mencanak trafik masuk.  Seminggu dua ni, pastinya entri berkaitan hari raya yang menjadi pilihan ramai.  Tengok sehari dua ni akan keluar pula entri menu pilihan untuk potluck hari raya di pejabat... itu pun kalau rajin.  Kalau masalah tak jadi jugak...

Walau apa pun, terima kasih kepada semua yang sudi tingkatkan trafik di blog YangBaik.  Tak kiralah trafik organik ke trafik tidak organik ke, selagi blog ini masih aktif maka ada juga trafik yang masuk.

Inilah sebahagian daripada kisah tidak semenggah mengenai entri pilihan dan trafik di blog YangBaik.  Malas betul nak mengarang panjang-panjang, tapi nak juga bercerita.

Sekian adanya.  Selamat berblogging.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...