FOLLOWER

27 Julai 2015

CPUV ke-3 Julai 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV ke-3 Julai 2015


Bulan Julai nampaknya blog ini kurang mesra pula dengan CPUV.  Agaknya sebab mood puasa bercampur dengan GST kot... hohoho.  Pandai-pandai saja buat spekulasi.    Yang sebenarnya tiada kaitan pun dengan GST atau puasa tetapi disebabkan blog YangBaik kurang menerbitkan entri yang bermutu serta berkaitan dengan isu semasa.  Jadi Nuffnang pun jadi segan nak letak iklan CPUV.

Sudah hampir ke penghujung bulan, baru dapat 3 CPUV untuk bulan Julai.  Apa nak buat, blog kurang aktif sangat.

Jom kita tengok CPUV dari mana pula yang melekat di blogYangBaik.

CPUV ke-3 Julai 2015
CPUV ke-3 Julai 2015

CPUV ke-3 Julai 2015, Fail & Lovely Raya.  Nampak tak, CPUV pun masih berkisar Raya.  Entri di blog YangBaik tak banyak yang bercerita mengenai Raya.  Jadi macam mana nak dapat banyak klik. Eh korang.  Untuk betul rakan blogger kita yang dapat peluang buat entri 'promoted content' untuk CPUV di Nuffnang.

Agak-agak musim raya ni banyak sangat jemputan rumah terbuka, nak make-up pun dan naik malas. Apa kata korang guna jer Fair & Lovely pasti tidak mengecewakan.

#inikanraya



SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA


Bulan Julai sudahpun hampir ke penghujung.  Beberapa hari lagi akan masuk bulan Ogos dan seterusnya bulan September... dan begitulah bulan-bulan yang berikutnya saling bergantian mengikut giliran seperti yang telah direncanakan oleh manusia.

YangBaik kan... kalau tak join segmen memang rasa tak lengkap.  Bukan apa selain untuk menambah entri dapat juga menambah kenalan dari kalangan rakan blogger.  Ada blogger baru dan blogger otai. Bezanya, jarang sangatlah blogger otai nak join segmen. 

Tak mengapa lah itu hak privasi masing-masing tak perlulah kita pertikaikan apa yang orang suka atau tidak suka.

SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA

SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA


Kepada rakan blogger sekalian, jom klik banner di atas untuk menyertai SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA.

Segmen ini berlangsung selama 24 jam sahaja dan akan tamat pada 11.59 pagi 28 Julai 2015.

Apa lagi... klik banner di atas untuk join segmen.



Tiada harapan lain

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Tiada harapan lain


Tiada harapan lain yang lebih utama dalam hidup kita.  Walaupun banyak harapan dan impian semua itu sekadar memenuhi ruang kehidupan kita dimuka bumi sementara sampai ke sana yang azali.

Tiada lain

Raikan hari ini sebagaimana kita raikan hari kelahiran kita.  Kerana Rasulullah S.A.W lahir pada hari Isnin dan Rasulullah juga amat menyukai warna putih.

Semoga di hari Isnin ini tiada lagi istilah Monday Blues.

Bergembiralah di hari Isnin.




Menang Segmen Jom Kenal Raya 2015 by ASDYdimension

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Menang Segmen Jom Kenal Raya 2015 by ASDYdimension


Sekali lagi rezeki di bulan Syawal.  Kali ini blog YangBaik telah terpilih sebagai pemenang untuk Segmen Jom Kenal Raya 2015 by ASDYdimension.  Syukur Alhamdulillah.

Untuk rekod, segmen ini berlangsung mulai 30 Jun hingga 23 Julai 2015.  Seramai 32 orang rakan blogger telah menyertai segmen ini.  Pemilihan pemenang dibuat menggunakan khidmat random.org bagi 5 blog kedua, manakala 5 blog pertama dipilih daripada 5 peserta terawal.  

Menang Segmen Jom Kenal Raya 2015 by ASDYdimension
Menang Segmen Jom Kenal Raya 2015 by ASDYdimension

Terima kasih kepada ASDYdimension di atas penganjuran segmen ini.  Tahniah juga kepada semua rakan blogger yang telah terpilih.

Sekian adanya.  Jom berkenalan dengan pemilik blog ASDYdimension


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...