FOLLOWER

1 Ogos 2015

Alexa Traffic Rank Blog YangBaik Julai 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Alexa Traffic Rank Blog YangBaik Julai 2015


Bulan Julai sudahpun tiba ke penghujungnya.  Apa sajalah nak bercerita ni.  Entah ke mana menghilangnya idea yang berlambak-lambak tadi.

Rank Alexa pun nampaknya ada banyak juga perubahan untuk sepanjang bulan Julai.  Seperti biasalah ada hari turun ada hari naik.  Bila blog tak update, rank turun banyak. Sebaliknya bila rajin sangat update blog... trafik tak pula nak mencanak. 

Malas nak cerita panjang.  Hayatilah Alexa Traffic Rank Blog YangBaik pada bulan Julai 2015.


Alexa Traffic Rank Blog YangBaik Julai 2015
Alexa Traffic Rank Blog YangBaik Julai 2015


Global Rank:  912,516 613,687

Rank in Malaysia:  No data

Global Rank:  1,015,553
Rank di Malaysia:  8,167

Rank di Malaysia bagi bulan Julai kalau tidak silap lah sudah hilang datanya semenjak seminggu yang lepas. Agaknya dah banyak sangat blog kat Malaysia.  Semuanya dok mengejar untuk menjadi Top Blog di Malaysia. Sudahnya blog suam-suam kuku macam blog YangBaik... langsung hilang data. Aduhai data kembalilah semula.  Berapapun data yang ada bagitahu lah... 

Global Rank pula semakin bertambah baik walaupun tidaklah sebaik tahun lepas.  Nak kena banyak buat research.  

Sekianlah perkongsian serba ringkas mengenai Alexa Traffic Rank Blog YangBaik.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...