FOLLOWER

6 Ogos 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015


Rajinnya dah ada giveaway yang mudah.  Sengaja pula susah-susahkan diri.  Hmm... harapnya penganjur tidaklah pula membatalkan penyertaan YangBaik.  Kerana terlebih rajin pula update entri guna ayat sendiri.

Korang jangan terkejut perenggan di atas dan di sini memang ayat YangBaik buat sendiri.  Sebabnya dah biasa buat ayat dulu baru letak gambar. 

Korang semua... jom serta giveaway ini.  

Banner


Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com

Antara hadiah yang ditawarkan adalah :

+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)

+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.


Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com

Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa

CPUV Pertama Bulan Ogos di Blog YangBaik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV Pertama Bulan Ogos di Blog YangBaik


Sesekali mood berblogging  'ding dong ding dong'.  Entahlah, bagaimana hendak digambarkan pun tidak pasti.  Tetapi hari ini setelah mendapat CPUV yang pertama dari Nuffnang rasa bersemangat sikit.


CPUV Pertama Ogos 2015

CPUV Pertama Ogos 2015


Beberapa hari kebelakangan ini nampaknya Nuffnang seakan tidak berapa serasi dengan blog YangBaik.  Ada ketikanya 3 hari menghilang tanpa khabar berita.  Semuanya kelihatan seperti ada kecelaruan sebagaimana situasi semasa.  Namun hidup mesti diteruskan.  Begitu juga dengan blog.  Selagi ada upaya hendak menulis dan berkarya selagi itu jugalah blog menjadi pemangkin untuk menjelaskan segala yang terbuku di hati.

Weh... akak ni dah celoteh apa tu?

Akak nak bagi tahu akak teruja sangat sebab dapat CPUV Nuffnang walaupun dalam keadaan blog yang tidak berapa stabil sekarang nie.  Dapat pula CPUV dari IKEA, satu jenama besar dalam pasaran perabot dan kelengkapan semasa.


IKEA Sale

IKEA Sale


IKEA Sale sedang berlangsung mulai 6 hingga 23 Ogos 2015.  Jadi, jika tiada alasan lain yang munasabah anda patut miliki satu.  Pastikan buat pilihan yang terbaik supaya tidak rugi.  Banyak pilihan yang ada.  YangBaik ada hasrat juga untuk memiliki beberapa kelengkapan yang ada di stor IKEA. 

Terima kasih Nuffnang dan IKEA.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...