FOLLOWER

14 Ogos 2015

CPUV Nuffnang Beratur

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV Nuffnang Beratur 


Bukan sesuatu yang sukar dan juga tidak mudah untuk mendapatkan CPUV Nuffnang melekat di blog.  Nak tarik perhatian pengiklan dan Nuffnang memerlukan kesabaran dan kerajinan dalam berblogging.  Terima kasih kepada Nuffnang dan pengiklan yang sudi mengatur CPUV di blog YangBaik pada bulan Ogos.  Betul-betul tidak sangka.

CPUV 2345 bulan Ogos

CPUV 2345 bulan Ogos


Ada empat iklan CPUV yang baru diwartakan di blog YangBaik. CPUV pertama telahpun direkodkan pada entri yang lepas.  Kali ini giliran 4 lagi CPUV direkodkan pada entri ini iaitu UforLife, Saturday Night Fever, KFC - Zinger Rice Wrap dan KFC - Ka$h Card.  Tidak sempat nak merakam bilakah iklan-iklan berkenaan menari-nari di blog ini.

Kepada rakan blogger yang berminat nak mendapatkan tips bagaimana CPUV Nuffnang boleh beratur setiap bulan sepanjang masa boleh rujuk di SINI.  YangBaik tidak berapa mahir memberi tips tetapi mahir dalam belajar mendapatkan tips bagaimana CPUV Nuffnang beratur.  Kadang-kadang tidak juga beratur, itu semua boleh diatasi bila kita rajin mentelaah setiap tips yang diberikan.

Masih berminat untuk mendapatkan tips bagaimana CPUV Nuffnang beratur?  Rajin-rajinlah survey. YangBaik tiada tips yang boleh dikongsikan tetapi boleh memberi jalan untuk mendapatkan tips. Ramai juga dikalangan rakan blogger kita yang bijak dalam memberi tips menarik.

Penting untuk meneliti setiap entri yang dikeluarkan untuk mendapatkan tips yang telah diberikan.

Semoga setiap tips yang diberikan dapat membantu rakan blogger dalam menjana income secara online.


GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER | TENGKUBUTANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER | TENGKUBUTANG


Giveaway ini diadakan sempena Hari Lahir Emak dan Adik Perempuan Tengku Butang.  YangBaik mula mengenai Tengku Butang melalui salah satu giveaway di mana YangBaik menjadi seorang daripada penaja dan Tengku Butang merupakan seorang daripada pemenang giveaway berkenaan.   Dari situ bermulalah pertemuan kami di alam maya.  Belum pernah bersua di alam realiti.  Harap satu hari yang indah dapatlah kami bersua muka.

Kali ini Tengku Butang menganjurkan Giveaway yang dirasakan agak meriah memandangkan ramai rakan blogger yang terlibat sebagai penaja bersama.  

Jom kita tengok ada apa dengan giveaway ini:-


Giveaway Birthday Mum&Sister Tengkubutang

Giveaway Birthday Mum& Sister Tengku Butang

Mengapa Tengku Butang?

Klik banner di atas untuk mengenali siapa Tengku Butang dan join Giveaway ini.

Sama-sama kita raikan hari lahir insan kesayangan Tengku Butang.  Semoga bertambah usia mereka bersama keberkatan dan kasih sayang yang berbanjangan.

Jom join Giveaway ini dan berikan sokongan kepada Tengkubutang...

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Wallet By Opzzpinky


Bukan senang nak buat giveaway.  Nak fikirkan hadiah, nak fikirkan cabutan, nak fikirkan hati peserta.  Tetapi kita semua sudah dewasa dan mampu memikirkan mana yang terbaik.  Ada kita join giveaway.  Ada rezeki nama kita tersangkut kat random.org.  Ada masanya nama kita terlalu mahal. Tetapi ada ramai juga blogger yang tegar menganjurkan giveaway atau segmen.  Ada juga yang rajin join saja ... seperti kita!  Bukan susah juga nak buat intro untuk entri join giveaway.  Kadang-kadang ada idea nak mengarang banyaklah isi dan kaitan dengan giveaway.  Tetapi bila tiada idea tetapi nak juga mengarang entri join giveaway, maka jadilah macam intro untuk Giveaway Wallet By Opzzpinky

Jom kita kita apa sebenarnya yang ada dengan giveaway ini.

Giveaway Wallet By Opzzpinky
Giveaway Wallet By Opzzpinky

Nampak comel jer wallet dalam gambar di atas nie.  Geram pun ada juga.  Warna Pink dan soft purple memanglah warna kesukaan YangBaik.  Bertuah sungguh siapa yang dapat wallet di atas tu.

Okey... anda berminat untuk merebut hadiah wallet di atas, jom join giveaway ini.  Harus ingat, join giveaway ini bukan untuk merebut hadiah saja tau.  Kita join giveaway ini jika tidak menang tidak mengapa yang penting perkenalan dengan lebih ramai rakan blogger.  
 
Jom klik banner/gambar di atas untuk join.


Jangan terlalu memikirkan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Jangan terlalu memikirkan


Pinjam sekejap petikan kata-kata Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamod.

"Jangan terlalu memikirkan perkara yang menyedihkan, fikirlah perkara yang menyenangkan supaua kita selalu gembira dan ceria."



Kita adalah apa yang kita fikirkan.  Sentiasa fikir yang positif dan baik-baik maka itulah yang terjadi kepada kita.

Semoga kebaikan sentiasa berada dikeliling kita.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...