FOLLOWER

18 Ogos 2015

Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi


Eh eh eh... apasal panas sangat blog hari ni eh.  Tetiba rasa hangat semacam.  Aircond tak berfungsi ke atau memang aku yang panas neh... ohhh tidak.  Ha ... kan gitu sekali intro untuk entri Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi.  Akak tidaklah terasa panas sangat dek non.... cuma rasa dedor jer maklumlah baru baik demam.

Korang nak tahu apa yang panas dengan blog ombakbergigi?  Meh kita tengok segmen yang dianjurkan.


*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi. " .Kali ni korang wajib beri satu kritikan sama ada negative atau positive kepada belog OmbakBergigi. Kerana kritikan korang begitu begitu berharga. Jadi~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Nak komen lebih-lebih mengenai blog ombakbergigis bukan tidak berani tetapi disebabkan belum lagi kenal rapat kan.  Tetapi orang kata kalau nak berkawan dengan seseorang kita kena cakap yang betul, kalau dia boleh terima maknanya dia akan jadi kawan baik sebaliknya tak boleh buat kawan.

Okey, oleh kerana pemilik blog ini bakal jurutera maka blognya menampakkan ciri-ciri kejuruteraan tetapi dalam blog berbunga.... cantik. Nak tau apa itu ciri jurutera... korang kena tengok sendiri dan nilailah.  

Jom Support Wahai Kawan-Kawan Blogger :)


1st GIVEAWAY by@Mawar_Assufi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


1st GIVEAWAY by@Mawar_Assufi


Alhamdulillah. Hari ini masih lagi berkesempatan menyertai Giveaway lagi. Biarpun giveaway ini kecil-kecilan saja tetapi cukup bermakna. Ini adalah kerana YangBaik boleh mengenali blogger Mawar Assufi, penganjur giveaway ini. Nampakkan sekarang. Join Giveaway bukan sekadar untuk menang hadiah tetapi untuk berkenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama umat di bumi Allah.

Mawar Assufi, bukanlah nama baru dalam dunia blogging. Tetapi YangBaik baru saja mengetahui blognya melalui giveaway yang disertai oleh rakan blogger lain. Sayangnya YangBaik tidak ingat siapakah gerangan rakan blogger berkenaan.

Tanpa melengahkan masa, jom kita lihat apa yang ditawarkan oleh giveaway ini...

1st GIVEAWAY by@Mawar_Assufi
1st GIVEAWAY by@Mawar_Assufi

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai 1st GIVEAWAY by@Mawar_Assufi sila klik banner di atas.

Apa lagi... Jom!!! berikan sokongan kepada Mawar Assufi melalui Giveaway pertama yang dianjurkan.  Klik banner di atas.

Giveaway dianjurkan bersama oleh Mawar Assufi bersama rakan niaga DwiNuri Scarfs  dan @dwinuriscarfs



Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015



Bahagianya rasa bila dapat join giveaway.  Tambahan lagi bila dah siap disediakan coding.  Hanya salin dan tampal saja di blog.  Tak perlu bersusah-payah mengarang panjang lebar untuk buat ayat. Tetapi YangBaik seperti biasa jugalah suka tokok tambah ayat yang telah disediakan.  Maka jadilah pengenalan untuk entri giveaway ini.

Jom kita tengok apa yang Along @ Diari Jejaka Hangat sediakan untuk Mini Giveawaynya kali ini.


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 17 OGOS 2015 hingga 11.59 malam 31 OGOS 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 155.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI...
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini. 

Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Wan Sarah | Shalminadya | Missakuradiary | Aderakukeysah  
Awansayatasana | Azirahman | Yayacendana |  

2. Wajib Like Fanpage Sponsor





3. Follow  Instagram Sponsor

5. Buat entri bertajuk Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Sekian.


Kita bernasib baik dan beruntung

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Kita bernasib baik dan beruntung


Kita yang bernasib baik beruntung.  Siapa pun kita dalam keadaan apa juapun kita tetap dan sentiasa orang yang paling beruntung.

Mengapa?

Kerana banyak kemudahan yang disediakan.  Walaupun kemudahan itu kadang-kala tidaklah disediakan secara langsung atau khusus kepada kita seorang tetapi kita tetap boleh menggunakannya. Namun disebabkan "kerbau seekor membawa lumpur habis terpalit satu kampung".  Kerana segelintir yang tidak menggunakan kemudahan sebaiknya maka orang lain turut terpaksa menanggung kesan dan akibatnya.

Diri Sendiri
Hawa nafsu sendiri.  Gambar hiasan


Sekali lagi YangBaik up entri yang serupa seperti entri yang pernah dibuat beberapa ketika dahulu.  Isu yang sama tetapi situasi dan tempat yang berbeza.

Ada sesiapa nak berkongsi?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...