FOLLOWER

21 Ogos 2015

Hidup ini perlu dilalui seadanya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Hidup ini perlu dilalui seadanya


Hidup ini perlu dilakui seadanya - redha dengan apa yang dilalui, sabar menanti keputusan dan tawakkal pada apa-apa juga yang diusahakan.  Dr. HM Tuah Iskandar al-Haj

Hidup ini
Hidup ini


Semoga kita sentiasa bersabar dalam menempu setiap ujian dan cubaan hidup.


Amora | Perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tanpa modal dan kepakaran

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tanpa modal dan kepakaran


Perniagaan bukanlan sesuatu yang asing buat kita semua.  Sejak kecil kita telah didedahkan dengan urusan berjual beli tetapi dengan cara dan kaedah yang berbeza.  Lazimnya kita diajar untuk membeli dan jarang sangat kita diajar cara untuk berniaga atau menjual.  Apatah lagi untuk terlibat dengan produk kecantikan atau kesihatan.

Laluan untuk kita menuju ke arah yang dipilih telah ada menunggu masa untuk kita meneruskan perjalanan atau berhenti separuh jalan.  Kita sentiasa ada pilihan tetapi jarang dapat membuat pilihan yang tepat dengan keperluan dan kehendak kita.  Apa juga pilihan yang kita ambil pastikan ia adalah yang terbaik untuk kehidupan kita dunia dan akhirat.

Amora

Amora


Memulakan perniagaan tanpa modal


Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?

Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Amora dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut: http://amora.my/?id=296

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Amora?:

 1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
 2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
 3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
 4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
 5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 3% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
 6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!
Dengan rangkaian pilihan produk kecantikan dan kesihatan pastinya Amora menjadi igauan.  Antara produk kecantikan yang terdapat di Amora:

Magic Sparkling Water
Magic Sparkling Water. 
Coklat Pintar Ibnu Sina
Coklat Pintar Ibnu Sina
Set Bersalin Mak Bidan
Set Bersalin Mak Bidan

Apa yang lebih menarik lagi?


 1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
 2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 2% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Amora. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Amora.
 3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.
Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!  Daftar sekarang melalui link berikut: http://amora.my/?id=296

Terima kasih.


Giveaway Anak Merdeka 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Anak Merdeka 2015


Untung sungguh jadi anak-anak merdeka, lahir di bulan kemerdekaan negara Malaysia yang tercinta pastinya satu sejarah yang sungguh bermakna.  Justeru, bersempena hari ulang tahun keempat anak merdeka Maria dan Firdz, mereka anjurkan simple Giveaway yang sepenuhnya disponsor oleh Syarikat HMSD Ent pengeluar sticker dan mencetak baju.  Satu lagi bisnes rakan blogger.  Selamat maju jaya.

Mari kita lihat ada apa dengan giveaway ini...

Giveaway Anak Merdeka 2015

Klik Banner di atas untuk dapatkan syarat penyertaan dan turut serta dalam giveaway ini.

Hadiah yang ditawarkan:

 1. 1 helai T-Shirt Cotton x 2 pemenang
 2. 1 button badge + 1 magnet fridge x 3 pemenang
 3. 1 custom sticker x 2 pemenang
 4. 1 puzzle x 1 pemenang
 5. 1 car stripe sticker x 2 pemenang
Semuanya 10 pemenang bertuah dicari!!!

Tempoh Giveaway: 21 Ogos 2015 hingga 31 Ogos 2015.

Giveaway ini ringkas tetapi penuh makna.  Jom berikan sokongan anda kepada rakan blogger kita. Klik banner di atas.

Post Pilihan Sepanjang Minggu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Post Pilihan Sepanjang Minggu


Minggu ini tidak banyak post yang dapat dikeluarkan.  Banyak sebab dan punca mengapa tidak banyak posting yang dapat dibuat, antaranya kerana kekangan masa dan juga kekeringan idea.

Mengapa
Mengapa?


Dalam kekeringan idea nak menulis, tergerak pula hati hendak senaraikan Post yang menjadi pilihan sepanjang minggu ini.  Jadi YangBaik telah mengambil inisiatif untuk menyiarkan 10 Entri/Post yang menjadi pilihan ramai sepanjang minggu ini.  Ada antara post berkenaan bukanlah post yang dikeluarkan pada minggu ini atau bulan ini seperti post ini  Gulsan Nar Eksisi | Jus delima dari Turki. Post ini dikeluarkan pada tahun 2013 tetapi masih lagi menjadi pilihan.  Mungkin itulah yang dinamakan kuasa SEO... hahaha perasan jer.


233
79
78
55
55
46
37
36
34

33

Tengoklah senarai post pilihan minggu ini.  Minggu depan akan berubah lagi dan ada kemungkingkan terdapat entri dalam minggu ini yang kekal menjadi pilihan minggu depan pula. Manalah tahu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...