FOLLOWER

4 September 2015

GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ


Sekali lagi entri sokongan kepada rakan blogger yang menganjurkan giveaway.  Kali ini sokongan diberikan kepada rakan blogger Lya pemilik blog Akif Imtiyaz.  Lya menganjurkan giveaway ini bersempena ulangtahun ke-2 penubuhan blog akif Imtiyaz.  Semoga blog Akif Imtiyaz terus cemerlang dan Lya akan terus menghasilkan penulisan yang bermanfaat untuk semua.  Semoga bertambah murah rezeki blog Akif Imtiyaz.

Penganjuran giveway ini turut mendapat tajaan penuh HALWA ATTIRE.  Halwa Attire menyediakan pakaian khusus buat wanita hamil dan pastinya banyak pilihan yang menarik untuk wanita hamil, berpadanan dengan motonya "Anggun bergaya walaupun mengandung".  Maklumat penuh mengenai Halwa Attire boleh diperolehi melalui:  

Halwa Attire
Halwa Attire

PAGE FACEBOOK ❤. HALWA ATTIRE - https://www.facebook.com/halwaattire

INSTAGRAM  ❤. HALWA ATTIRE - https://instagram.com/halwaattire/

Seterusnya jom kita lihat ada apa dengan giveaway ini...



GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ
GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ

Penyertaan GIVEAWAY ini terbuka kepada semua sahabat blogger di Malaysia.  Tiga pemenang bertuah dicari.  Hm... kalau nak kata tak nak menang tipu tetapi menang atau kalah itu bukanlan tujuan utama sebaliknya ukhuwah yang terjalin serta perkenalan dengan lebih ramai rakan blogger yang menyertai giveaway ini.


Klik banner di atas untuk keterangan lanjut dan seterusnya turut serta dalam giveaway ini.

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

Hadiah yang bakal dimenangi oleh PEMENANG ialah antara koleksi pakaian yang terdapat di page HALWA ATTIRE.  Pemenang UTAMA boleh memilih baju yang disukai.  Manakala 2 pemenang berikutnya boleh membuat pilihan ke atas baju yang berharga RM100 ke bawah.

Halwa Attire
Contoh hadiah

Menarik kan?  Banyak lagi pilihan pakaian yang terdapat di Halwa Attire.  

Terus saja klik banner giveaway di atas untuk turut serta dalam giveaway.  Jangan klik gambar gadis korea di atas ni... YangBaik tidak letak link giveaway tau.

Jom kita meriahkan giveaway ini.  Semoga ada rezeki kita di situ...


SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY


Sebagai meraikan rakan blogger yang baru berkecimpung dalam dunia blogging yang mana mungkin sudah lama dalam dunia maya.  Apabila melihatkan kekemasan pada laman blognya.  Pastinya ada banyak cerita yang hendak dikongsikan sesama rakan blogger.

Jom kita meraikan bersama sambil tambah kenalan di alam maya.


GIVEAWAY


(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
Pada dasarnya YangBaik berusaha untuk post entry di blog pada SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU.  Namun lihat juga kepada keadaan semasa.  Jika tidak dapat diupdate secara langsung akan dibuat entry secara berjadual.  Ha... ketika itu idea sedang melimpah ruah... banyak sangat.
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX YANG DISEDIAKAN BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.

TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

Klik banner di atas untuk turut serta.

Selamat maju jaya !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...