FOLLOWER

14 September 2015

Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira


Giveaway ini simple sangat tetapi YangBaik yang suka-suka nak buat susah.  Korang nak join Giveaway ni cepat2... dah nak tutup tu.


Tarikh tutup : 25 15 SEPT 2015

KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK JOIN SIMPLE GIVEAWAY INI

Jom semak rules dulu :

2. Copy code dalam box kat bawah ni dan paste kan dalam entry *select HTML bukan Compose tau*
3. Tajuk entry " Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira "
4. Tinggalkan url entry anda dekat kotak komen entry saya ini.
5. Warga Malaysia sahaja.


Jawapan :  Casing Handphone

Sekian , terima kasih.  Selamat maju jaya!


Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa


Selamat pagi semua.  Awak apa khabar?  Jom ikut YangBaik sekali lagi join giveaway.  Giveaway kali ini agak unik dan menarik.  Jarang-jarang jumpa giveaway macam nie.  Kot-kot lepas ni semakin banyak rakan blogger anjurkan giveaway macam nie ... jadi trending pulak.

Nak tahu giveaway apa?  Inilah Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa.  Giveaway yang dianjurkan oleh Madam Nissa.  Khabarnya dahulu seorang guru bahasa Inggeris di salah sebuah IPTA.  Sekarang dah jadi blogger pula... 


Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa
Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa

Kita tengok apa kata Madam Nissa mengenai giveaway kali ini.

"Nisa dengan rendah hatinya menjemput anda semua untuk sama sama memeriahkan lagi Giveaway ini disamping menjadikan ia satu platform untuk memudahkan anda blogwalking rakan rakan blogger yang hebat hebat diluar sana dengan harapan dapat mengeratkan lagi hubungan silaturahim sesame kita. In Sha Allah."

Ha... kan begitu lah dalam dunia blogging saling berkenalan di alam maya dan mengeratkan lagi hubungan silaturrahim.

Madam Nissa menawarkan 8 pilihan hadiah.  Rakan blogger perlu membuat pilihan sendiri hadiah yang diinginkan berdasarkan nombor pada gambar yang diberikan.

Nak tahu nombor apa dan gambar apa?  

Jom klik banner di atas.

Giveaway ini tamat pada 29 September 2015.

Marilah kita meriahkan giveaway ini sambil berkenalan sesama rakan blogger.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...