FOLLOWER

7 Oktober 2015

Wordless Wednesday | Alexa Traffic Ranks

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Wordless Wednesday |  Alexa Traffic Ranks


Alexa Traffic Ranks Oktober 2015
Alexa Traffic Ranks Oktober 2015

Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang


Suka hati koranglah nak gelak ke nak suka ke, janji YangBaik dah join segmen anjuran rakan blogger Julia Jamaludin melalui blognye yang diberi nama SukaGelak.  Best ke blog SukaGelak nie?  Kalau nak tahu best ke tidak kena lah join segmen yang dianjurkan.  Dapat berkenalan dengan lebih ramai rakan blogger, selain dari itu dapat lihat bermacam-macam jenis blog dengan pelbagai ragam susunan dan reka bentuk.

Jom kita tengok apa yang SukaGelak nak melalui penganjuran segmen ini.

Segmen SukaGelak

Segmen SukaGelak


Tujuan segmen ni diadakan

Tuan tanah ketagih nak blogwalking, tapi bila klik je http://xxxxxxxxxxxx.blogspot.com tak dapat nak masuk pula, kena block. tapi kalau link tu pergi dekat entri, boleh pula buka. kecelaruan identiti agaknya.

Begitulah resam rakan blogger kita, ada yang rajin buat segmen senang nak masuk blog rakan-rakan. 

Jom join Segmen - SukaGelak nak link entri terbaru korang.  Klik banner di atas untuk turut serta.


Wordless Wednesday | Audience Demographics

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Wordless Wednesday |  Audience Demographics


Audience Demographics
Audience Demographics


Rabu Tanpa Kata | Tinggalkan sesuatu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Rabu Tanpa Kata |  Tinggalkan sesuatu



Tinggalkan sesuatu kerana Allah
Tinggalkan sesuatu kerana Allah



Rabu Tanpa Kata | Penyeri dan Pewangi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Rabu Tanpa Kata | Penyeri dan Pewangi








Si kecil yang menjadi penyeri dan membawa haruman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...