FOLLOWER

11 Mac 2016

Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


 Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016


Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016. YB berharap dengan penyertaan ini blog YB akan termasuk dalam senarai bloglist di blog kataubaid.com.  Kalau tak dapat pun tak mengapa, sekurang-kurangnya masuk dalam senarai peserta, dapat juga tumpang link dari blog kataubaid.com.


Segmen Bloglist Kataubaid.com
Segmen Bloglist Kataubaid.com

Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Untuk menyertai segmen bloglist kataubaid.com , boleh ikut cara-caranya seperti di bawah :

1. Follow Blog kataubaid.com
2. Like page -- > kataubaid .
3. Copy Coding di bawah ini dan pastekan di blog anda dan publish.
4. Pastekan Url entri anda di ruangan komen .
5. Selesai.

5 blog akan di pilih untuk menjadi bloglist kataubaid.com untuk bulan Mac dan April 2016 . Tarikh penyertaan bermula dari 10 Mac -12 Mac 2016 sahaja . Semoga dengan adanya blog korang dalam bloglist kataubaid.com dapat membantu menambah traffic blog anda setiap hari .

Jemput join ya !

Sekian.


Terima kasih sudi baca dan sokong Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016


4 ulasan:

  1. Salam..best of luck YB

    http://www.akifimtiyaz.com/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    BalasPadam

  2. Assalamualaikum , ubai nak ucapkan terima kasih sebab sudi join segmen ubai kali ini . jasa korang amat di hargai.Dekat bawah ni korang boleh tengok siapa yang menang untuk segmen bloglist ini ya. terima kasih dan maaf sebab lambat BW ke blog anda .:)

    Searai peserta - http://www.kataubaid.com/2016/03/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    Senarai Pemenang- http://www.kataubaid.com/2016/03/pemenang-segmen-bloglist-kataubaidcom.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum.. Singgah blogwalking daripada segmen yang sama..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...