FOLLOWER

27 April 2016

Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser

Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Kali ini Yb join GA dengan ayat sendiri pula.  Aduhai, tetiba kehilangan ayat pula.  Tadi bukan main lagi berkobar-kobar nak mengarang.  Inilah selalu sangat salin dan tampal... kan dah jadi malas nak menulis.  Bukan nak menyalahkan sesiapa tetapi inilah hakikatnya kita bila sudah mudah nak mudah lagi... sehingga nak perah idea menulis pun semakin malas.  Apa tidaknya kebanyakan GA yang lepas penganjur menyediakan kod html, salin dan tampal saja pada entri blog dan pamerkan.  Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser tidak pula meminta buat karangan panjang lebar, mudah saja tetapi sajalah nak memanjangkan cerita kenalah reka apa-apa cerita, tetapi dah jadi semakin merapu pulak... alahai.

Giveawa ini menyediakan lebih daripada 10 hadiah.  Untunglah siapa yang dapat hadiah tu kelak.

Jom kita tengok apa cerita seterusnya.

Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser
Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser

Jom kita tengok lagi apa yang Syamimi sediakan untuk giveaway istimewa ini. Klik banner di atas untuk dapatkan maklumat lanjut.

Para Sponser Yang Terlibat dalam Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser:
Farhana Hana, Zulaikha Saad, Eintan Nurfuzie, Cxopportunities, Syf.Dean, Hanis Masturina, Asha lya, Tengkubutang, Kathy R'bain, Rafie YS

Terima kasih atas sokongan semua.


5 ulasan:

  1. Assalamualaikum / Salam Sejahtera...

    Terima kasih atas penyertaan giveaway ini. Boleh semak senarai nama disini untuk blogwalking. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/05/senarai-peserta-giveaway-special-april.html

    Senarai pemenang akan dikeluarkan tidak lama lagi. Nantikan ye..

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen sama.. :D
    jemput ke blog saya jugak ye. :*

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

    BalasPadam
  3. hi awak ;)
    PG singgah dari segmen yang sama. maaflah. baru ada masa nak singgah ;)

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...