FOLLOWER

14 April 2016

RF3 World Firmax3 Malaysia

RF3 World Firmax3 Malaysia


Assalamualaikum dan selamat sejahtera


RF3 World Firmax3 Malaysia


RF3 World Firmax3 Malaysia merupakan satu jenama unggul dalam bidang kecantikan dan kesihatan. Pada pandangan pertama mungkin tidak diketahui apakah ianya sejenis produk atau perkhidmatan. YB teruja sangat bila dapat tahu rakan blogger akmaomar.com menganjurkan contest SEO.  Biarpun tidak pernah belajar secara rasmi mengenai SEO tetapi sekadar mencuba apa salahnya.

Dan, itulah yang dikatakan kehebatan RF3 World Firmax3 Malaysia. Hebatlah kalau dah nak dapatkan maklumat lengkap mengenai apa itu RF3 World Firmax3 Malaysia kena baca sampai habis. Kalau tak nak baca boleh tengok gambar-gambar yang bakal dipaparkan nanti.

RF3 World Firmax3 Malaysia merupakan satu jenama yang tidak asing lagi dalam bidang kesihatan untuk kecantikan luaran dan dalaman. Produk ini bukanlah baru dipasaran. Jenama ini telah dibangunkan dan ditubuhkan pada tahun 2013, semenjak itu RF3 World telah mendapat sambutan yang tinggi dan menggalakkan dikalangan pengguna kerana keberkesanannya.



RF3 World Firmax3 Malaysia

RF3 World Firmax3 Malaysia


RF3 World merupakan sebuah syarikat e-dagang milik bumiputera yang sedang berkembang maju menjenamakan produk yang berkualiti untuk kecantikan dan menyediakan platform perniagaan bagi semua golongan.

RF3 World bukan satu nama baru di Malaysia. Telah lama dipasaran dan berada dihampir seluruh rantau asia. Merupakan syarikat produk kecantikan luaran dan dalaman yang berasaskan kesihatan dimana dalam masa yang singkat anda akan dapat lihat kesannya.

Antara produk yang paling mendapat permintaan adalah FirMax 3. Telah berjaya menembusi sembilan (9) buah negara dalam masa enam bulan sahaja diperkenalkan.

RF3 World Firmax3 Malaysia telah terjual lebih 60 hingga 70 ribu di pasaran Malaysia dalam masa singkat, bermula dari tahun 2013 hingga 2016.

RF3 World Firmax3 Malaysia merupakan hasil gabungan produk yang hebat serta pengurusan yang cekap. Pasaran RF3 World telah berkembang pesat seluruh negara.

RF3 World Firmax3 Malaysia telah berjaya melebarkan sayap perniagaan keseluruh negara termasuk Sabah Sarawak dan telah memasuki pasaran negara Asia seperti Thailand, Indonesia, Brunei dan juga Singapura.

RF3 World Firmax3 Malaysia
RF3 World Firmax3 Malaysia


RF3 World Firmax3 Malaysia turut memiliki Good manufacturing practices (GMP) pelesenan bagi pengeluaran dan penjualan makanan, produk ubat, dan produk farmaseutikal.  Paling penting RF3 World juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan HALAL dari Jakim.

Keistimewaan Produk RF3 World


RF3 World mempunyai produk yang khusus khas untuk kesihatan dalaman dan luaran. Terdapat empat (4) produk yang sering mendapat sambutan paling tinggi.

  1. FirMax 3 – adalah produk krim pertama RF3 World dan pertama di Malaysia menggunakan kaedah terapi dari bahan tumbuhan semulajadi dari seluruh negara.
  2. SoulMax3 – adalah produk minuman gabungan untuk kesihatan luaran dan dalaman yang menggunakan 7 teknologi dari 6 negara.
  3. O2max3 – Serum khusus untuk pencerahan kulit yang mengunakan oksigen sebagai penghantar serum masuk ke dalam kulit. Berfungsi membersihkan, memperbaiki dan memutih wajah serta membunuh bakteria.
  4. Slimax3 – Bukan sejenis pil kurus, lotion atau krim kurus. Slimax 3 menggunakan teknologi Monte Carlo yang berasaskan Gel Air yang mudah menyerap, tidak melekit dan tidak panas. Mengandungi 19 ramuan terpilih yang dapat memberi kesan pantas.

RF3 World Firmax3 Malaysia
RF3 World Firmax3 Malaysia

Sebagai kesimpulan, RF3 World syarikat pengeluar produk yang khusus untuk kesihatan dalaman dan luaran. Terdapat empat (4) produk terbaik yang sering mendapat permintaan tinggi, iaitu:

  • SOULMAX3
  • FIRMAX3
  • O2MAX3
  • SLIMAX3

RF3 World juga membuka peluang keusahawanan kepada mereka yang minat untuk menjadi usahawan. Anda dapat menjadi usahawan sebuah syarikat produk hebat, tanpa modal yang tinggi dan menghasilkan keuntungan yang berlipat ganda.

Untuk sebarang informasi tentang produk boleh hubungi Team Agen RF3 World yang merupakan pengedar sah RF3 World.

Facebook Page: RF3 World

  • Nor Jannah: 017 344 8876
  • Yuli: 019 302 5099
  • Mahani: 011 3124 8158
  • Faezah: 012 906 3849


Akhir kata dari mula tadi bercerita mengenai contest kan, jadi ini dimaklumkan bahawa 




Bersamalah kita raikan Kehebatan RF3 World Firmax3 Malaysia

6 ulasan:

  1. Pergh...SEO YB lagi hebat dari MYiDEAKiNi....anyway good luck juga yer. Dah pun follow sini juga.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oih... melambung2 kena puji mcm nie. Mana ada... test ajet nie

      Padam
  2. Salam YB....berkunjung ke blog kamu kerana ada menyertai contest SEO "RF3 World Firmax3 Malaysia. Artikel yang menarik dan padat. Semoga berjaya....

    BalasPadam
  3. Semoga berjaya buat anda :).. Rf3world memang terbaik

    BalasPadam
  4. sama la sy jooin gak...semoga antara pemenang

    BalasPadam
  5. Assalam baru sempat BW

    Terima kasih sudi join. Semoga berjaya ya

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...