FOLLOWER

17 Mei 2016

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya



Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sekali lagi akak YB join giveaway.  Memang tak jemu-jemu.  Sebab melalui giveaway kita dapat mengenali ramai blogger baru dan dalam masa yang sama blogger baru pun dapat mengenali kita. Kiranya situasi menang-menang lah.  Bukan mudah sebenarnya nak buat giveaway ini.  Ianya memerlukan komitmen dan kesabaran yang tinggi.  Kalau sekadar di pinggiran ajer... memang tak boleh jalan.

Okey, jom kita tengok semangat rakan blogger kita, Lea Azleeya dengan givewaynya yang pertama. Tengok pada banner pun dah bersemangat.



First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya


Untuk menyertai giveaway ini sila klik banner di atas.


Hadiah Untuk Para Pemenang


Lea menyediakan dua kategori pemenang seperti berikut:

  • 3 helai Bawal Aidijuma / BBS Prelove
    • **3 orang pemenang sahaja di cari
    • **setiap pemenang akan mendapat sehelai bawal AJ / BBS

  • Hadiah Khas
    • 1 helai Shawl BBS Prelove untuk penyertaan terpilih

Giveaway ini berlangsung mulai 5 hingga 31 Mei 2016.  Jom berikan sokongan anda kepada rakan blogger Lea Azleeya.


Terima kasih atas sokongan anda untuk First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

7 ulasan:

  1. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi join GA Lea...
    Gut Luck ya..

    Untuk BW boleh ke link seperti dibawah :-

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/05/senarai-peserta-first-giveaway-prelove_6.html

    BalasPadam
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  4. singgah tinjau peserta segmen...

    saya pun join juga :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/05/first-giveaway-prelove-by-lea-azleeya.html

    BalasPadam
  5. baru sempat nk menyinggah sni :)

    selamat mnymbut ramadhan ^__^



    dah join Giveaway MG? kalau belum jom la join :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

    BalasPadam
  6. hye, datang dari contest yg sama. awak suka seni ??
    boleh usha blog saya

    www.vetovirago.com
    www.vetovirago.com
    www.vetovirago.com

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...