FOLLOWER

19 Mei 2016

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6)

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6)


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Rajin betul cik akak kita sorang ni pergi holiday.  Dan, setiap kali pergi holiday ada saja ole-ole yang dibawa untuk peminat setia blognya.  Yang sebetulnya akak YB pun entah dah berapa kali terlepas pandang cerita-cerita holiday akak Sally nie.  Tetapi cerita-cerita mengenai holiday tu tak per boleh kita baca kemudian... yang sedihnya tu... bila akak Sally buat giveaway, akak terlepas.  Bila terlepas giveaway memang melepaslah peluang untuk dapatkan link percuma dari peminat tegar K-Pop nie :P

Jom kita tengok apa yang Sally sediakan untuk giveawaynya kali ini.

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6)

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6)


Klik banner di atas untuk turut serta.

Untuk rekod, Sally akan memilih 10 orang blogger menggunakan random.org..

Antara hadiah yang ditawarkan adalah:
  • 5 keping poskad DIY by Sally, 
  • 5 Key-chain/Fridge Magnet

Giveaway ini bermula : 12hb Mei 2016 (9.45pm) dan tamat : 20hb Mei 2016 (11.59pm) ... oiii dah dekat sangat dah... cepat-cepat join giveaway nie.

Ini adalah pesanan Sally, kepada yang tiada Instagram atau Facebook...takpe...masih boleh join tapi jangan la takde blog ye... 

Meh kita reramai berebut trafik dan hadiah dari Sally 

Terima kasih sudi singgah baca entri Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6)

8 ulasan:

  1. Good luck yer..saya pon baru join..nasib baik sempat..besok dah last..haha

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, selamat petang. Farrah blogwalking :)
    http://frrhnd.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  3. BW dari segmen yg sama :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  4. dri ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  5. hi! sy dtg dari segmen yg sama. goodluck! :)

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  6. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...