FOLLOWER

20 Mei 2016

Wedding Anniversary Giveaway

Wedding Anniversary Giveaway



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Untung badan dapat hadiah dari pengantin lama... huhuhu.  Kali ini YB join giveaway yang dianjurkan oleh makjem.  Kenapa makjem?  Bagi menjawab soalan itu korang kena belek dulu entri ini sampai habis.  YB sendiri pun pada awalnya sangatlah keliru dengan GA ini kerana kurang pasti dengan penganjurnya.  Setelah beberapa blog YB jelajah, baru jumpa siapa blog yang menganjurnya giveaway ini... Korang nak tahu?

Baca sampai habis entri ini.  Kalau malas sangat skroll jer sampai bawah nanti korang akan jumpa link untuk penganjur sebenar giveaway ini.

Okey sebelum tu... kita tengok apa yang penganjur sediakan untuk giveaway ini:



wehuuuuu.......


kali ni makjem nak buat satu GA sempena Wedding Anniversary mak jem yang ke-4

kali ni kepada hampa yang bertuah, 


AKAN DAPAT:












PURSE PERFUME ORIGINAL PERFUME YA




ATAU





COVO LIP MATTE YANG SUPER BEST!!!



SYARAT-SYARAT:



SYARAT PENYERTAAN



1) Mestilah follow blog ini (klik) telebih dulu


2) Follow Instagram @aliafarhan 


3) Like PAGE VANILLA FREAK


4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup

cari gambar ini dan tag 3 rakan anda







5) Buat 1 entry bertajuk 'Wedding Anniversary Giveaway By Alia'



6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini



7) Tinggalkan link penyertaan pada comment entry ini




TARIKH AKHIR 31 MAY INI....



GOOD LUCK SEMUA

Okey.  Dah jumpa ke link untuk giveaway ini?  Harap-harap korang dapat jumpa lah yer.  Jom berikan sokongan anda kepada rakan blogger kita Vanilla Freak.


Terima kasih atas sokongan anda untuk entri Wedding Anniversary Giveaway

3 ulasan:

  1. Wahhh..best ni kalau dapat. gud luck ya

    BalasPadam
  2. gud luck YB..KG pun join http://www.kakgojes.com/2016/05/wedding-anniversary-giveaway-by-alia.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...