FOLLOWER

7 Jun 2016

Contest Jubah By Zaza Iman

Contest Jubah By Zaza Iman



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Contest Jubah By Zaza Iman.  Dah banyak hari tak update blog.  Pada hari ini, masuk puasa Ramadhan ke-2, maka YB update blog dengan entri contest.  Mudah-mudahan ada rezeki YB untuk contest ini.  

Mengapa mesti join Contest Jubah By Zaza Iman?  Kerana contest ini menawarkan hadiah yang menarik.  Jom kita tengok apa yang ditawarkan oleh Zaza Iman untuk contest ini.


Contest Jubah By Zaza Iman


www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang

Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Contest dijangka tamat pada 9 Jun 2016.  Kalau korang nak join boleh klik SINI

Terima kasih atas sokongan anda untuk Contest Jubah By Zaza Iman


10 ulasan:

  1. Assalamualaikum, hai! yaya tag awak jom join giveaway ni.. :)
    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.my/2016/06/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terharunya. Terima kasih awak !

      Padam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih FN.

      Padam
  3. salam..terima kasih join dan support zaza.. semoga bertuah ya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeay!... Zaza Iman datang blog kite... terima kasih

      Padam
  4. Singgah tnya khabar :) Tuan blog sihat ?

    BalasPadam
  5. Aslm, Tahniah, menarik pakaian yang dijual.

    Terima kasih,
    Bokhar
    http://lotfourty.com/blog/

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...