FOLLOWER

24 Jun 2016

CPUV Bulan Jun Di Blog YangBaik

CPUV Bulan Jun Di Blog YangBaik


Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV Bulan Jun Di Blog YangBaik ada yang sudah terlepas dan ada yang baru masuk.  Sudah hampir ke penghujung bulan Jun baru nak buat entri pengenalan mengenai iklan CPUV yang singgah di blog.  Aduhai.... Janganlah sampai agen Nuffnang merajuk dan tarik balik kempen CPUV nie. Bila mood dah kedaung nak menulis dan cari idea pun semakin malas.  Jadi, dapat iklan CPUV pun cukup-cukup makan, jangan tidak jer.  

CPUV bulan Jun ini ada antaranya sudahpun dikreditkan.  Tidak perlulah YB cerita berapa banyak yang telah dikreditkan, tetapi ianya berpadanan dengan entri blog dan semangat pemilik blog ini. Kusss!!!

CPUV yang telah dikreditkan adalah, Pedigree.  Hmmm iklan ini sebenarnya tidak berapa gemar juga tetapi sebagai pengenalan produk kira boleh lah kot.  CPUV lain adalah Khind Starter Pack, Disney - Animate Your Imagination dan TNB Campaign.  Iklan ini mengenai alnino... panas!!!

CPUV yang masih aktif sehingga entri ini ditulis adalah Ribena Moments.  SME - Microsoft, Dentsu - Honda City, Kleenex Vanilla dan Shell Helix 2016.  Oihh... banyak pula Shell Helix 2016, sampai 6 tapak.  Okey... bagus juga untuk kaut keuntungan.  Memandangkan hari raya pun dah dekat, boleh tengok apa yang Shell Helix tawarkan kepada penggunanya untuk hari raya 2016.

Apa pun Nuffnang masih lagi bermurah hati untuk meletakkan kempen CPUV di blog YangBaik. Cuma belum dapat lagi iklan advertorial.  Agaknya bila agen Nuffnang baca kenyataan ni,,, mereka ketawa terbahak-bahak sampai terguling-guling jatuh bawah meja.  :P

Wei... mana tidaknya berangan nak buat advertorial pulak.  Entri sendiri pun kadang-kadang macam terputus angin, ada hati pula nak buat entri untuk orang lain.  Saja jer perasankan diri sendiri. Berangan tidak salah kan.

Sementara itu... terima kasih Nuffnang, terima kasih pengiklan dan terima kasih kepada anda semua yang tidak jemu-jemu singgah ke blog ini.

Akhir kata, terima kasih sudi baca entri ini CPUV Bulan Jun Di Blog YangBaik.


3 ulasan:

  1. tahniah..xpeberangan-angan..kalau kita nak baik mintak kan..mana tau admin nuffnang baca terus bagi..huhu

    BalasPadam
  2. angan-angan menjadi hasil ok je...
    singgah pagi ramadhan
    https://belogs.blogspot.my/

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...