FOLLOWER

26 Julai 2016

Birthday Give Away By Alia

Birthday Give Away By Alia



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Birthday Give Away By Alia merupakan giveaway ke-5 untuk bulan Julai.  Tak banyak giveaway yang sempat YB join.  Entah mengapa giveaway ini pula nampak macam mudah sangat untuk disertai.  Peserta hanya perlu salin dan tampal maklumat yang disediakan.  Tiada coding ... tetapi seperti ikut coding pulak... bestkan!

Jom kita tengok ada apa dengan Birthday Give Away By Alia.  Sebelum itu YB ucapkan Selamat hari lahir kepada Alia.  Semoga berbahagia dan dimurahkan rezeki.

Birthday Give Away By Alia
Birthday Give Away By Alia



Ehem2


Baru sempat nak wat GA sempena bulan kelahiran aku bulan ni.


Hadiah akan diberikan kepada 3 orang yang bertuah.


SYARAT-SYARAT:



SYARAT PENYERTAAN



1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @aliafarhan 

3) Like PAGE VANILLA FREAK

4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup
5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'
6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini
7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini

TARIKH AKHIR 31 JULY INI....


GOOD LUCK SEMUA!


Jangan terkejut pula, perenggan di atas memang disalin bulat-bulat dari blog penganjur.  Sebab itu antara syarat yang dikenakan.

Korang jangan pula tinggalkan entri penyertaan di sini.  Tinggalkan entri penyertaan korang pada link yang terdapat pada banner di atas.  

Klik banner di atas yer.

Sekian adanya entri give away untuk kali ini.  Terima kasih kerana sudi memberikan sokongan anda untuk entri ini Birthday Give Away By Alia


5 ulasan:

  1. goodluck awak! sy dah join and follow awak jugakk!
    follow sini pulak ok:

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2016/07/birthday-give-away-by-alia.html

    BalasPadam
  2. goodluck awak! sy dah join and follow awak jugakk!
    follow sini pulak ok:

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2016/07/birthday-give-away-by-alia.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...