FOLLOWER

20 Julai 2016

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean merupakan entri giveaway kedua yang disertai oleh YB setelah hampir 20 hari tidak bersiaran.  Kiranya entri giveaway kedua juga untuk bulan Julai. Bulan Julai di blog YangBaik pada awalnya bermula dengan indah... tetapi biasalah ada masanya kekangan demi kekangan datang bertimpa-timpa.  Eh eh... tetiba lari topik pula.

Ini adalah entri untuk penyertaan GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean.  Akak jer yang pandai-pandai pinda tajuk tu.... nak bagi nampak kelainan sikit.  Lagipun tak pula diberi syarat mengenai tajuk.  So pandai-pandai kitalah yer.  Akak dah lama rupanya jadi pengikut Syf.Dean, tapi tak ingat bila.  Mungkin semasa Syf. Dean jadi penganjur bersama mana-mana giveaway yang lepas. Kenapa Syf. Dean?  Kerana itulah nama yang tertera pada header blog bidadarisado.  Sado ke?

Suka kan usik-mengusik nie.  Jangan ambil hati yer.  Jom kita sambung semula dengan giveaway ini.

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean
GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean berlangsung mulai 1 hingga 31/7/2016.  Ada banyak masa lagi untuk korang turut serta.

Nak dapatkan lebih maklumat mengenai giveaway, terus saja klik banner di atas.

Jom kita meramaikan penyertaan giveaway pertama ini.


Terima kasih sudi baca dan beri sokongan kepada entri ini GIVEWAY PERTAMA edisi Raya by Syf.Dean

3 ulasan:

  1. terima kasih ya sudi join giveway ni. nnti saya akan update senarai peserta serta senarai pemenang. tak sado sangat pun..hihihi

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama :D good luck dan tahniah kalau menang hihi
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/07/giveway-pertama-edisi-raya.html

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama

    https://notamengajarbelajar.blogspot.my/2011/10/giveway-pertama-edisi-raya.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...