FOLLOWER

15 Ogos 2016

CPUV 1 hingga 5 Ogos 2016

CPUV 1 hingga 5 Ogos 2016



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

CPUV 1 hingga 5 Ogos 2016.  Eh ha... baru perasan hari ini dah masuk 15hb.  Maknanya hampir 10 hari tiada kempen CPUV baru melekat di blog YangBaik.  Agaknya Nuffnang pun dah tak tahu nak bagi kempen apa kat blog YangBaik.  Niche blognya bertukar-tukar dan tidak stabil.  Kadang-kadang ada 3 entri sehari kadang 3 hari baru ada entri... huhuhu.

Nampaknya kena tukar profail dan survey blog di Nuffnang, barulah Nuffnang perasan dan secara tidak langsung dapat meningkatkan peluang untuk dapat iklan CPUV yang baru.  Agaknya nak letak apa yer kat profail tu nanti... Korang ada idea tak?

Sementara korang cari idea, apa kata kita tengok kejap antara iklan CPUV yang melekat di blog YangBaik.  Tengoklah, pastu korang bagi idea sikit apa akak patut telak kat profail tu nanti.... :D


pendapatan online
CPUV 1 - 5 Ogos 2016

Nampak tak apa CPUV yang melekat tu?

1.  Bidor Kwong Heng.  Kalau tak silap berkenaan sos tiram atau kicap keluaran sebuah syarikat di Bidor.  Dah masuk dalam internet !!

2.  LOT100 - Salt Candy.  Iklan ini pula berkenaan gula-gula baru keluaran LOT100.  Dulu ingat sama macam Lot10... huhuhu

3.  Toyota August Promo.  Yang ini pula iklan mengenai promosi harga kereta keluaran Toyota, antaranya Avanza, Innova dan Altis.  Siap dapat rebate RM8,000.00 lagi.. siapa boleh bagi? Kalau bukan Toyota.

Okeylah itu antara ringkasan senarai iklan CPUV yang sedang menari-nari di blog YangBaik.  Kalau korang singgah ni, ada iklan tu... korang klik lah yer... mana tau dapat maklumat yang korang cari tu.


Sekian dulu ceritera sebuah CPUV untuk hari ini.  Terima kasih Nuffnang dan terima kepada korang semua kerana sudi baca entri ini CPUV 1 hingga 5 Ogos 2016 yang seberapanya ini.

2 ulasan:

  1. Assalammualaikum.... YB,

    tahniah yer banyak dapat cpuv daripada nuffnang...

    mselim3

    pls: visit2 rakan blogger...

    BalasPadam
  2. Tahniah YB,
    semoga terus success

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...