FOLLOWER

22 Ogos 2016

Kena ada juga Bloglist

Kena ada juga Bloglist



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Kena ada juga Bloglist.  Terkejut dengan tajuk eh.  Baru beberapa hari lepas YB dah keluarkan bloglist di sidebar blog ini, yang kononnya memberatkan loading blog.  Tetapi ... itulah macam ada yang tidak lengkap.  Blog rasa seperti kosong...kosong... kosong... nyanyi sikit.

Akhirnya sekali lagi YB nak letak semula senarai blog seperti dahulu.  Nasib baik masih simpan senarai tu... Mungkin loading akan lambat sikit, tetapi hati senang bila dapat melihat update terkini rakan blogger di bloglist. Ada masa kita singgah, kalau takder kita baca tajuk saja dulu.



Ada apa dengan bloglist?  Nak tahu kena ada blog dan letaklah bloglist... baru korang tahu apa perasaannya bila ada bloglist.

Ha ha ha...

Terima kasih baca entri ini, Kena ada juga Bloglist.

4 ulasan:

  1. nampak dah tu bloglistnye tu...

    BalasPadam
  2. blog memang rasa tak lengkap kalau takda bloglist

    BalasPadam
  3. Semoga lebih senang nk menziarah blog lain bila ada bloglist...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...