FOLLOWER

26 Ogos 2016

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com, telahpun dilancarkan pada 25 Ogos 2016.  Kebetulan Yb blogwalking ke blog rakan-rakan blogger terjumpa segmen ini.  Sebenarnya sudah lama YB follow AkuPenghibur.com, tetapi jarang-jarang singgah.  Kiranya kali ini untung sabutlah, sebabnya YB timbul di blog AkuPenghibur ketika segmen baru saja dilancarkan.  Masih belum terlewat lagi. Kepada rakan blogger semua, korang kena join segmen ini.  Sebab?  Banyak sebabnya, antaranya blog AkuPenghibur.com telah mendapat anugerah Winner Best Lifestyle Blog MSMW 2014/2015. Bukan senang tau boleh terpilih masuk ke MSMW.

Baiklah, untuk lain-lain sebab korang kena jelajah sendiri kat blog hebat ini.  Bacalah entri segmen ini seterusnya.  :D





{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

 Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun

1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016



Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com


2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu


3. Follow instagram  :

@acik21


4. Copy code di bawah dan paste ke ruangan html di blog kamu


Itu saja.  Mudah kan?  Akak YB je sesaja menulis panjang lebar kat entri permulaan tu... nak tambah perisa sikit.  Bukan apa nampak maca ringkas sangat.  :D  Korang jangan pula nak susahkan diri nak mereka ayat panjang lebar ni... ayat akak sebab nak tarik SEO, kan blog AkuPenghibur.com ni glamer sangat.  Jadi akak ambil peluang ini.  Lagipun ada masa pula nak mengarang panjang lebar nie... huhuhu


Terima kasih baca entri ini, Segmen Bloglist By Akupenghibur.com






5 ulasan:

  1. singgah dari

    https://belogs.blogspot.my/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html

    BalasPadam
  2. Dari segmen yang sama..
    http://www.kisahsidairy.com/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html
    selamat bersegmen,jom blogwalking..

    BalasPadam
  3. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama!

    BalasPadam
  4. ayu dtg dari segmen yg sama.. ade masa singgah la ke blog ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html

    jom join sekali segmen yg ayu buat hehe..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2016.html

    BalasPadam
  5. ayu dtg dari segmen yg sama.. ade masa singgah la ke blog ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html

    jom join sekali segmen yg ayu buat hehe..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2016.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...