FOLLOWER

26 September 2016

COMICS GIVEAWAY by SVIORS

COMICS GIVEAWAY by SVIORS



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

COMICS GIVEAWAY by SVIORS dianjurkan oleh rakan blogger yang juga merupakan peminat k-pop.  Agak aje lah, sebab blognya ada ciri-ciri k-pop.  Biasanya itulah gambaran pertama yang terus memberikan perhatian kepada pengunjung yang pertama kali menjejaki blog ini.

Komik, satu masa dulu akak YB merupakan peminat komik juga, ketika zaman sekolah.  Bila dah berumahtangga bertukar pula selera pembacaan.  Lebih kepada kekeluargaan dan kehidupan.  Tetapi bila dah berpeluang memiliki komik percuma, terus saja minat lama itu bercambah kembali... hihihi

Jadi, ini adalah entri YB untuk COMICS GIVEAWAY by SVIORS.  Manalah tahu ada rezeki dapat komik percuma... hurrayyy.


COMICS GIVEAWAY by SVIORS

COMICS GIVEAWAY by SVIORS

Klik banner di atas untuk mendapat keterangan lanjut mengenai COMICS GIVEAWAY by SVIORS.


HADIAH

Berikut adalah antara hadiah yang ditawarkan kepada bakal pemenang, iaitu 9 buah komik untuk 3 orang pemenang, jadi seorang akan dapat 3 buah komik.

Set A
1. Pujaan Hatiku
2. Cinta Puteri Bulan Sabit.
3. Doktor Hatiku

Set B
1. 1/3 Romantika
2. Love Triangle
3. Jom Ke Sekolah Malam!

Set C
1. Coklat & Pudina
2. Andainya Dia Di Kafe Ini
3. Organisasi Rahsia Sekolah

EXTRA HADIAH  kepada pemenang bertuah

1 Small Bag Organizer  dan 1 Cartoon Sleep Eyes untuk seorang pemenang.


Korang tak teruja ke tengok hadiah yang ditawarkan?  Meh le kita meriahkan giveaway ini.  Tak dapat hadiah pun tak mengapa janji blog kita meriah dengan trafik daripada peminat k-pop. Huyayy!!
Giveaway ini bermula 12/09/2016 hingga 12/10/2016.


Terima kasih baca entri ini.  Jom sokong COMICS GIVEAWAY by SVIORS


3 ulasan:

  1. singgah sini :)) goodluck! :D

    http://misspurple17.blogspot.my

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum. Hi.
    Thank you sudi join :) dan all the best.

    BalasPadam
  3. Good luck :)
    jemput join:
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...